Дарение за Фуутура

Изберете спорта – дарете средства и подкрепете социално-значимите каузи на Сдружение Фуутура

4Още от древността спортът изпълнява множество полезни личностни и социални функции – той е средство за физическо и психическо себеразвитие и самоусъвършенстване, дисциплинираност и работа в екип, амбициозност и преследване на цели, етично съревнование, признание, слава…

Всички помним неотдавнашните успехи в традиционно силни за България спортове на професионално ниво, но много по-ценни от купите, медалите и парите са личностите, които са ги извоювали. Не всеки може да стъпи на световния връх, но когато има една широка и стабилна основа, тя винаги изтласква качествен продукт най-отгоре.

Една от основните цели на Сдружение Фуутура е изтъкването на положителните черти на спорта в обществото чрез възможно най-широка основа от членовете му – черти като чест, доблест, етика, феър-плей, физическа и психическа култура и сила, воля. В нашата проектна и цялостна дейност в сферата на спорта, ние се стремим да допринесем за личностното и общественото развитие в основната ни целева група – деца и юноши под 18 години, но също така и сред активно практикуващите спорт на любителско ниво сред пълнолетните граждани.

Във Фуутура страстно вярваме в способността на спорта да промени света към по-добро. И чрез подкрепа към нас, вие можете да бъдете сигурни, че помагате на благотворителна организация, която наистина може да направи разликата в живота на хората чрез спорта.
Това е така, защото Фуутура е в състояние да подкрепя спортно базирани проекти чрез редица ценни начини – от финансирането за оборудване и други разходи за изпълнение на програма до предлагане на възможности за обучение на следващото поколение млади лидери, ние имаме уникалната възможност да носим спорт на младите в София и страната. .

Активното участие на нашите членове означава, че ние можем да вдъхновим дългосрочна промяна. Промяна в начина, по който обществото възприема спорта и способността му да се справя със социални въпроси. Промяна в начина, по който децата и юношите живеят на и извън терена.
За Фуутура не е достатъчно да се правят само краткосрочни промени. Истинската цел е да реализираме видими промени сега и за в бъдеще.
Ето защо подкрепата, която вие можете да дадете ще помогне не само днес, но ще продължи да помага и в утрешния ден.

– спортни събития с демонстративен, благотворителен и състезателен характер
– отворени безплатни спортни събития и тренировки по различни видове спорт

– спортни дарителски акции
– разрастването на административния и ресурсния капацитет на Сдружението, което ще генерира повече възможности за ефективна работа
– изпращане на младежи на обмени, фестивали, тренинги и др. със спортна и здравословна насоченост
– установяване на Стипендия за Талант в спорта
– продължаване на конкурса за есе, видео и снимка на тема Аз и спортът
– повече и още по-ефективни спортни събития със социалната насоченост
– откриване на отворен Спортен младежки консултантски офис в гр. София

– развитието ни като спортна медиа, усъвършенстването на нашите авторски продукции и увеличаване на научните ни разработки в спорта
– мащабни информационни кампании, промотиращи спорта и здравословния начин на живот

 

Участвайте в тематичните социални инициативи на Сдружение Фуутура

Тематичните социални инициативи на Фуутура Ви дават възможност да обедините усилия с други филантропи и да се възползвате от професионалното управление на проекти на много по-ниски разходи в сравнение с управляване на собствена фондация. Същевременно печелите опит, знания и допринасяте директно за избраната инициатива (запазвайки вашата анонимност при желание). УС на сдружение Фуутура е отговорен за разпределянето на дарените средства за строго подбрани и висококачествени дейности. Освен това сдружение Фуутура ще наблюдава резултатите и въздействието на всяка инициатива, като съществено значение за определяне на добавената стойност от дарението.

Ако решите да участвате в тематична инициатива,  сдружение Фуутура ще ви информира редовно за дейностите, които се финансират чрез дарените средства. Ние също сме на разположение, за да обсъдим как можете да станете по-лично ангажирани.

В момента Фуутура управлява две тематични социални инциативи, които предлагаме на вашето внимание –
*Спортна Благотворителна Лига (развитие на аматьорския спорт, дарителството и директното подпомагане на лични и обществени каузи в цяла България)
*Спортна революция (работа с училища из цяла България с акцент върху спортно-здравословни теоретични семинари и практически демонстрационни дейности)
При интерес и нужда от допълнителна информация, моля да се свържете с нас по имейл (info@footura.com) и мобилен телефон – 0887883980 

 

Изберете спорта – начините за финансова подкрепа към нас: 

Дарение чрез Терминални (физически) устройства :

cashterminal_logol

В повече от 250 локации в страната. Открий най-удобната за теб ТУК, не е нужна регистрация

Дарение чрез Интернет:

Проекти в GlobalGiving – една от най-големите дарителски платформи Sport Care and Chance for disadvantaged childrenGive Now

Дарение чрез най-популярната разплащателна система в България – EPAY
banner_epay
Всеки потребител на ePay.bg може да превежда суми по Микросметка по удобен за него начин – от Микросметка, с дебитна или кредитна карта, от банкомат, по телефон, SMS или в брой от гише на Easypay. При такива плащания, единственото необходимо е да знаете клиентският номер на Фуутура (КИН) – 5891087105 (footura@dir.bg)

Дарение чрез най-популярната разплащателна система – PAYPALPreview Image
Това е директен линк към паричен трансфер чрез Paypal. Изисква да имате регистрация в Paypal. Имейлът ни в Paypal е footuraweb@gmail.com

Дарение чрез банков трансфер, платежно нареждане към Фуутура: 

Банкова сметка на Национално движение „Обединение за развитие на спорта и спортната култура Фуутура“ – BG08UBBS88881000838687
BIC – UBBSBGSF ; Обединена Българска Банка АД (ОББ АД)


Дарение чрез директен дебит*:

Вашата обслужваща банка извършва автоматично месечно трансфер за дарение от Вашата сметка, за което сте дали предварително съгласие и предварително сте определили сумата за дарение към Сдружение Фуутура.

Договор за ежемесечно дарение – пишете ни, за да ви изпратим образец!

* Изтеглете договора и го попълнете, изпратете го в нашия офис подписан, след това ние ще ви изпратим подписани и от наша страна 2 езкземпляра на договора. Едно копие от договора е нужно да се предостави на вашия работодател и да го информирате, че желаете да дарявате ежемесечно определената от вас сума, която се отчислява от работната ви заплатата към сметката на Сдружение Фуутура. Можете и директно да дойдете в нашия офис, за да стартираме на място процедурата за месечно дарение!


DONATE BITCOINS FOR FOOTURA
SPORTS CHARITY LEAGUE . Дарение чрез Виртуална валута – Биткойн:

QR КодДАРИ СЕГА

Фуутура възприема дарения и чрез най-актуалния и перспективен начин за разплащане – виртуалната валутна единица – Биткойн. Биткойн услугите тепърва навлизат като цяло в Интернет и на българския пазар и в потребителското мислене. В същото време това е един много лесен и бърз начин за оказване на подкрепа, а в някои случаи тази подкрепа може да излезе и напълно безплатна за дарителя, тъй като някои от търговците дават биткойни като награда, подаръци и др. за своите потребители. Превърни лайковете в принос –  с Биткойн всеки може да даде реална материална подкрепа чрез виртуалния свят.


Превод чрез TransferWise – без такси

Name of the charity – Footura
IBAN – BG08UBBS88881000838687
Their email – info@footura.com
BIC – UBBSBGSF ; Обединена Българска Банка АД (ОББ АД) – UITED BULGARIAN BANK
Payment details – Дарение
Моля, не забравяйте да включите нашия имейл info@footura.com към данните на получателя

Превод в евро чрез TransferWise – без такси

TW Account Holder: Footura
IBAN: DE80 7001 1110 6054 4141 60
Bank code (SWIFT / BIC): DEKTDE7GXXX
Address Handelsbank, Elsenheimer Str. 41, München, 80687, Germany


Директен биткойн трансфер по сметка на Фуутура чрез портфейл в Blockchain.com


Footura Charity Shop

*МНОГО ВАЖНО – НЕЗАВИСИМО ОТ НАЧИНА НА ДАРЕНИЕ И СУМАТА, НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ИЗДАДЕМ ДОКУМЕНТ ЗА ДАРЕНИЕ, С КОЙТО ДА НАМАЛИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИЯ СИ ГОДИШЕН ДАНЪЧЕН РЕЗУЛТАТ! СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Данъчни облекчения за юридически лица
ФУУТУРА е сред лицата по чл. 31, ал. 1, т. 18 от Закона за корпоративното подоходно облагане, даренията в полза на които се приспадат от положителния финансов резултат в размер до 10 %.

Данъчни облекчения за физически лица
ФУУТУРА е сред лицата по чл. 22, ал. 1, т. 1, б. „о” от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, даренията в полза на които се приспадат от данъчната основа на лицето в размер до 5 %. Данъчните облекчения се ползват с подаване на годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ.

Attachment

Leave a Comment

error: Жълт картон!