Партньорства

Партньорства

Стани Партньор                                                                                               Стани Спонсор

Сдружение за развитие на спорта и спортната култура Фуутура – Footura е регистрирано сдружение с идеална цел в обществена полза и работи изцяло и единствено в полза на спорта, в полза на развитието и налагането на спортния и здравословния начин на живот в обществото.

Да бъдете наш партньор отваря много възможности за коопериране, размяна на информация, участие в общи проекти, подкрепа на проекти и много други
*Вижте повече за привилегиите за партньорство със Сдружение Фуутура

Партньори:


cashterminal_logol

ОСНОВЕН ПАРТНЬОР

Като бързо развиваща се и иновативна компания, Интеркапитал Груп залага на утвърдени в световен мащаб технологии, при които човешкият фактор е сведен до минимум и практически е изключена всяка възможност за грешка.
Ние използваме опита на редица развити държави по света, където тази технология отдавна се е наложила и е широко използвана. Прилагането на систематаCashTerminal ще облекчи  значително  крайния потребител и платец в редица отношения, като му предостави следните възможности:

  • Клиентът има възможност да заплати използваните от него услуги в налични пари, безплатно;
  • Заплащането може да се осъществява по всяко време на денонощието, във всеки календарен ден, на по-удобни за потребителя места за заплащане, и без да се налага да посещава офисите и гишетата на доставчиците, където би загубил повече от времето си,  и където е длъжен да се съобразява с тяхното работно време;
  • Клиентът може да заплати всичките си задължения към доставчиците на услуги само от една точка на плащане, без да се налага да обикаля от гише на гише;
  • Времето за осъществяване на разплащането е в пъти по-малко в сравнение с времето, което е необходимо за извършването му по досегашните начини и чрез внедрените и работещи в момента начини за разплащане.
  • Потребителят получава защитеност и сигурност на извършените операции, както и законен документ за доказване на извършените от него плащания, а завършването на плащането става в рамките на няколко секунди.
  • Подобряване на събираемостта на вземанията от потребителите на услугите, което ще позволи по-прецизен разчет и управление на паричните потоци и на рентабилността им;
  • Рационализиране на съществуващите работни места за приемане на плащания от потребителите на услуги, което ще е пропорционално и отговарящо на дела на обслужваните плащания от кештерминалите на дружеството. Тази пропорционална част от намалението на издръжката на работните места ще подобри финансовия резултат на съответното дружество, и ще даде възможност за понижаване себестойността на неговите услуги.
  • Получаване на точна, предварително обработена и удобна за ползване информация за плащанията на клиентите, както и на съответен съвкупен паричен поток ежедневно, без за това да се правят разходи по неговото пренасяне, обслужване и отчитане;
  • Получаване на допълнителна реклама на дейността на дружеството, чрез мрежата от терминали в цялата страна;
  • По-лесно получаване на приходите от отдалечени места, и елиминиране на отрицателното влияние на фактора разстояние между платеца и доставчика;fuutura cashterminal

JagoArs4

Клуб по футбол на маса ДЖАГОАРС се намира в София – бул. Тодор Александров 64 – в сградата на Кино Арена Запад.
В клуба тренират състезатели на професионалнои и непрофесионално ниво. Провеждат се регулярни тренировки и турнири и лицензираните състезатели имат право да се състезават за турнирите на Международната федерация по футбол на маса ITSF.
Да станеш член е лесно и евтино – ела, пробвай и се запиши, ако ти харесва!


GameMastersLogo

Game Masters са организатори на най-големите спортни аматьорски лиги в България по билярд. Мероприятията организирани от тях включват и други дисциплини като снукър, тенис на маса, дартс и джаги, като в много от тях се използва специална хендикап система, която дава равен шанс на всеки участник да спечели мачовете си. За повече информация: www.gamemasters.eu


sporta (1)

Sporta.bg е най-безпристрастният спортен сайт в България. В него може да намерите всичко от света на спорта – бързо, точно и обективно.
Sporta.bg разполага с изключително богати статистически данни за българския и световен футбол, както и за всички текущи шампионати от европейска и световна величина.
Sporta.bg разполага с архив от информация за над 10 000 спортисти, 4 000 отбора и спортни организации, стадиони, спортни зали и съоръжения.
Ежедневно може да намерите над 100 новини в Sporta.bg свързани с всичко най-интересно в света на спорта и живота на големите спортисти.


sportuvai

Sportuvai.bg е насочен към младите българи, които искат да спортуват и родителите, които търсят най-доброто място за спорт за своето дете.
Сайтът има за цел да изгради най-богатата и актуална база данни за места за спортуване, школи и спортни клубове в страната и предлага усъвършенствана търсачка за бързо намиране на правилния обект.
Освен това, Sportuvai.bg ще даде възможност на активните българи да коментират и обсъждат качеството на всеки отделен обект, да споделят идеи, съвети и снимки. Сайтът разполага с висококвалифицирани редактори в областта на спорта и спортната подготовка и ще предлага професионални съвети за правилно спортуване, както и ревюта на отделни обекти.


Ω VITOSHANEWS – БУТИКОВИ НОВИНИ, ИНТЕРВЮТА И КОМЕНТАРИ Ω

Както и марковата рубрика Седмични акценти – формулираме с едно изречение съществено и отразявано събитие от изминалата седмица. В това единствено изречение се предава не само новината, но и се намеква и субективното ни мнение по въпроса… Защото никой не може да бъде тотално обективен, важното е да бъде независим!


https://www.sanovnikat.com – Съновник, Хороскопи, Нумерология


associate_HQ_BgСпортс Партнер Португалия

Спортспартнер брошура

Спортс Партнер е португалска компания с богат опит в комбинирането на спортното представяне с най-високите инженерни достижения, дизайн и високо конкурентно знание, получавайки като резултат най-добрите решения за закрити и открити спортни настилки и съоръжения.


ScoresPro.com – http://www.scorespro.com/soccer/

Guide to events, sightseeing and more in English for foreigners visiting Bulgaria.

 

Ако ни харесвате и желаете да ни подкрепите, може да сложите някой от нашите банери във вашия сайт, насочващ към http://footura.com

Fotor090982452

dea66fc92197601c57052a04127df4a4

Fotor090982452


Наши партньори могат да бъдат всички обекти, представящи главно продукти и услуги в сферата на спорта от цялата страна. Освен преките ползи при партньорство със Сдружение Фуутура, които може да видите ТУК, ние се стремим да осигурим и широка мрежа от наши членове, които да се информират редовно и да посещават при добри условия различни обекти (главно в спортната сфера, продукти и услуги), чрез която да може да сме полезни на нашите партньори и по непряк начин. Партньорът може да прави различни игри, промоции и отстъпки за всеки член на Сдружение Фуутура (при показване на валидна членска карта), както и да се включва с промоционални акции и в наградния фонд на нашите спортни събития.

За да станете наш Партньор, моля посетете страница Стани Партньор

Покана към потенциални Партньори –

Целите на Сдружението и сайтът са изцяло насочени към спорта като социално значима активност и най-вече имат за цел да предоставят информация и възможности за практикуването му в България. В сайта има актуална информация за възможностите за практикуване на масов и професионален спорт, може да се намери информация за организирани от нас спортни прояви и турнири, както и други наши проекти и инициативи.

За повече информация относно възможностите да бъдем Партньори, моля да се свържете с нас.

 

 

Attachment

Leave a Comment

error: Жълт картон!