Пътувай с нас


Уважаеми кандидати за участие в младежкия обмен на тема Stop – social exclusion and discrimination against women in sport в периода 17-28 юли в Полша,  в които Сдружение Фуутура е партньор от българска страна.

Бихме искал да благодарим на всички вас за отделеното време за кандидатстване, както и да ви поздравим за качествените ви CV-та и мотивационни писма. Изборът ни беше наистина труден, като той беше съобразен с целите на конкретния обмен, а не толкова с капацитета на кандидатите. Поради тази причина ще се радваме да продължим контакта си с всички вас, като за целта ще ви изпратим допълнителни имейли с конкретна информация. Още повече, че почти всички от вас изявиха желание да допринасят за дейностите, към които ние сме се ориентирали, а това ще натежи в бъдеще, когато отново търсим младежи по различни начинания.

И още нещо, освен списъка с 10 избрани участника, ние сме подготвили и вътрешен списък с резервни кандидати, в случай че някой се откаже – като това ще стане ясно до 31 май.

Всички избрани трябва да ни изпратят в най-кратки срокове трите си имена на латиница (както са в паспорта), дата на раждане и възраст към момента, град и адрес, имейл и телефон, също да задействат процедурите по изваждане на Европейска здравна карта и нотариално заверена Декларация (подписана и от двамата родители) за под 18 годишните, отделно те ще получат по имейл и допълнителна декларация на английски език, която само трябва да се подпише от родителите, да се сканира и да се изпрати обратно по имейл към нас.

След 31 май ще направим и група на участниците по имейл или във фейсбук, където ще има информация за полета, инфопак-а и програмата на проекта, съвети относно настаняване, климатичните условия и нужните спортни дрехи, опции за предварителни срещи и др.

Напомняме на всички участници да подготвят издаването на Европейска здравна карта, да проверят личната си карта за валидност и да подготвят документи от родителите, ако са под 18 годишна възраст (ние ще съдействаме с информация в този процес).

Още веднъж – поздравления за представянето на всеки един от вас!


Сдружение Фуутура търси 10 броя младежки за обмен, който ще се проведе в Полша (Варшава и не само) в периода 17-28 юли! Другите участващи младежи ще бъдат от Франция, Англия, Полша и др.
5 момичета и 5 момчета – на възраст между 16-25 г.
Условия:
1. Всеки кандидат, при одобрение трябва да има възможност веднага да закупи своя двупосочен билет – след предварителна уговорка за пътуване заедно с останалите участници от България. Разходите се покриват до 275 евро и се възстановяват веднага при пристигане в Полша
2. Интерес към спорта, активния начин на живот и младежкото включване
3. Изпратени CV и Мотивационни писмо в свободен текст на info@footura.com
4. Наличието на Европейска здравна карта (издава се безплатно)
5. Наличието на документ за съгласие от родителите при ненавършени 18 години

Our project will be about gender equality in sport, integration in sport, social inclusion, stop discrimination in sport (discrimination of immigrants, women etc.)
– it will be paid for your trip, accommodation, and food on the place of meeting
– we will have training, workshops, we will visit monuments, polish capital Warsaw and we will stay there for two days, meetings with sportsmen, referees
– the project will take place from 17th July to 28th July
– with young people and professional cameraman we will create a film form integration on the camp and training, workshops, we prepare also presentation and leaflet that can be distributed in clubs/organizations in each country
– young people and leaders will receive youthpasses – documents with competences that you took part in European Union project and a certificate – youthpass.eu/en/youthpass/


Уважаеми кандидати по програма Програма за сътрудничество EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership) по проект за Междукултурен диалог и повишаване информираността и интереса на младежите към темите толерантност, предотвратяване на насилие и екстремизъм, в които Сдружение Фуутура е партньор от българска страна

Бихме искали да ви уведомим, че извършихме финалния подбор на кандидатите. За съжаление можем да изберем само 6 кандидати за участие – а ние избираме и 4 резерви – при отказ на някой от 6-те предварително одобрени кандидати, като тези общо 10 кандидати ще бъдат уведомени и ще бъдат публикувани в нашия сайт www.footura.com

Точните дати на проекта остават в споменатите граници от края на ноември – началото на декември, но ще бъдат уточнени на предварителна среща на представител на сдружението с организаторите и ще бъде ясно в средата на следващия месец (октомври 2015).

Каним всичките 10 кандидати да посетят нашия офис през следващата седмица в удобно за тях време, като предварително се свържат с нас за точния ден и час – за потвърждение от тяхна страна за участие, уточнения по самия проект, настаняване, самолетни билети, визи и др.

Класиране:

Димитър Панайотов

Кристиян Андреев

Мариан Бойчев

–––––––––––

Ирина Илиева

Ани Колева

Нина Шишева

Резерви (при отказ на някой от първите 6); съотношението момчета-момичета трябва да остане 50-50:

Живко Янков

Георги Нончев

–––––––––––

Петя Цветанова

Яница Русенова

Бихме искали да поздравим искрено всички кандидати за личните и професионални умения и постижения, които изобилстват в CV-та им и да изкажем съжалението си, че сме ограничени само до 6 младежи по този проект. Надяваме се да имаме възможност да работим със всички кандидати по бъдещи проекти и обмени, като за целта ще ви уведомяваме на вашите имейли. За нас ще бъде привилегия да работим с вас и да бъдете под някаква форма представители на Фуутура по различните възможности за обмен, културни и спортни събития, тренинги, семинари и др. В тази връзка искаме да приканим и поканим всеки един от вас да заяви участие в стажовете, дейностите, проектните инициативи, чисто спортната, медийната и търговската дейност на Фуутура, като за нас да остане трудната задача да преценим как най-добре можем да работим в бъдеще заедно – съобразено с вашите профил, местоположение, интереси, образование, знания и т.н.. Разбира се, за да бъдете пълноценна част от дейностите на Фуутура трябва да демонстрирате освен отличните си способности, но и мотивация и … спортен дух! Свържете се с нас при интерес!
Още веднъж – поздравления за представянето на всеки един от вас!

Leave a Comment

error: Жълт картон!