Каква е юридическата форма на Фуутура?

Сдружение Фуутура е регистрирано по закона за ЮЛНЦ, при това с идеална цел и е вписано в регистъра към Министерството на правосъдието.

Мога ли да стана член на Сдружението? Какво ми носи това?

Да, всеки може да кандидатства за членство и за ползите, които то носи. Можете да научите повече ТУК 

Мога ли (като физическо лице) да допринеса за развитието на Сдружението?

Да, имаме право да Ви издадем счетоводен документ, с който се приспадат до 10 % от положителния финансов годишен резултат. Повече информация за това можете да намерите ТУК

Мога ли (като юридическо лице) да допринеса за развитието на Сдружението?

Да, имаме право да Ви издадем счетоводен документ, с който се приспадат до 5 % от Вашата годишна данъчна основа. Повече информация за това можете да намерите ТУК

Кои спортове развивате?

Футбол, минифутбол, футзал, тенис, тенис на маса и други.

Има ли Сдружението право и лиценз за развиване на спортна дейност?

Ние развиваме и организираме само събития в аматьорския и приятелския спорт, за които не е необходимо нарочно разрешително. Отделно от това сме предприели мерки за регистриране в Министерството на спорта и в момента тече процедурата  за издаване на Лицензията от тяхна страна.

Кой може да участва на турнирите, които организирате?

Може да участва всеки, който се чувства уверен в собствените си сили по съответния спорт, има желанието да премери сили срещу непознати опоненти или пък водещото е желанието да помогне за благотворителна инициатива чрез спорта.

Има ли възрастови, полови и други ограничения за участие във Вашите турнири?

Не, преди всеки турнир, който организираме, ние уточняваме профила на участниците. До момента не сме организирали събития за деца (под 16 год.), а участници при нас са били и жени, и мъже, тъй като не поставяме ограничения за пол, възраст (стига да е над 16 години) и възможности.

Какъв е наградния фонд на събитията, които правите?

Обикновено са Купи за първо, втори и трето място, имали сме награди от наши партньори – като карти за намаление CARTABENE, клубни карти и за намаления Social + и други. Нематериалната награда, особено за победителите и финалистите в наши събития, е силното медийното отразяване.

Кога е следващия турнир на Фуутура?

Повече информация за това можете да намерите ТУК

error: Жълт картон!