Фуутура футбол Charity Cup за Света София и Георги от Пловдив

2016-07-24 10:00 - 15:00
Баухаус Арена, София, България
Address: Баухаус Арена, София, България

За болница Света София, в която се лекуват деца с церебрална парализа и други невромускулни увреждания и за Георги от Пловдив – виж повече за него тук – http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/15-godishno-momche-s-muskulna-distrofija-ima-nuzhda-ot-sredstva-za-lechenie.html

СПОРТУВАЙ С КАУЗА!

Българска Асоциация МиниФутбол /БАМФ/, Витоша Нюз, ФК Орловец – 2015 и Сдружение Фуутура организират благотворителен футболен турнир на 24.07.2016 г. , неделя, 10:00 часа. Със съдействието на Sport House Bar&Dinner и Fitline

Ще участват отбори от най-голямата аматьорска лига по футбол – на БАМФ, други отбори от първенствата и турнири по минифутбол в град София, специално сформирани отбори и др. Записването е отворено и за нови отбори.

Таксата за участие, която ще бъде събирана от отборите, ще бъде преведена директно на болница “Света София” и за лечението на Георги от Пловдив в деня след турнира. Събираме по 100 лв. на отбор или по 10 лв. на човек – на място.

Форматът на турнира ще включва мачове в групи и елиминации.

Местоположение: Баухаус Арена, БАМФ

За записване:

0887 883980
info@footura.com
Методиев – Сдружение Фуутура

Първият турнир се проведе навръх националния празник 3 март (2014 г.) и протече при голям интерес от участници и публика. Тогава помогнахме на 9-годишната Йоана Йорданова от гр. Нови Искър. Вторият турнир се проведе на 5 май и имаше за цел набиране на средства за лечението и възстановяването на 17-годишната Елица Владиславова Христова от Вакарел. Продължихме с благотворителен турнир в подкрепа на 26-годишната Наталия Велева. Последваха два турнира за малкия Радослав от Бургас. След това на 12 юли 9 отбора взеха участие в благотворителния турнир “Да подкрепим Кристиян”. След това направихме турнир и за Силвия Петрова; впоследствие – и за Георги Гьотенов – проект, спечелил и в Ятото. Последва турнир за Ива от Кокаляне – отново проект, спечелил и в Ятото, а 2015 завърши със зимен благотворителен турнир за малката Алекс. 2016 започна с нов турнир в подкрепа на Ива от Кокаляне, а след това и турнир за децата на ФК Искър Дружба.

В турнирите са взимали участие ветераните на “Левски”, “Телеграф”, “Фуутура”, “Тангра” – участник на Световното първенство за бездомни, “Отбор на сърцето” със специалното участие на Лео Бианки, Пацо от Гълъбово, Спенс, Играта, Орлин Павлов, група “Скандал”, DJ Дончо, Миро от Биг Брадър, „Асен и приятели“, ЗЕС, “Метал Констръкшън”, “Победител 2014”, “Лъвовете”, “Тракия”, “Феникс”, “Трапезните”, “Ел феномено”, воден от култовия си треньор Виктор Цветанов – Джейсън Стейтъм, “Хебър”, “Билдком”, “Стоун компютърс”, “Метални контрукции”, подсилени от най-популярния италианец в България – Лео Бианки, “Локомотив” (Вакарел), “Гадините”, Сантяго Бернабеу, Тракия и др.

Leave a Comment

error: Жълт картон!