Нов благотворителен футболен турнир

2016-07-16 10:00 - 2016-07-17 18:00
Баухаус Арена, София, България
Address: Баухаус Арена, София, България

Благотворителен футболен турнир под мотото „Европа е футбол“ организира фондация „За Нашите Деца“, в партньорство със Сдружение Фуутура. Спортното събитие ще се проведе на 16 и 17 юли в София. Турнирът ще даде възможност на любителите на футбола да изживеят уникални емоции и след приключване на Евро’2016 и едновременно с това да се присъединят към каузата на фондацията – всяко дете да расте обичано в сигурна и подкрепяща семейна среда.

Турнирът ще се проведе непосредствено след финала на Европейското първенство на игрище BAUHAUS Arena, а негов партньор е Сдружение “Фуутура“. Общо 16 отбора в 4 групи ще премерят сили. Минималното дарение за участие е в размер на 200 лв. от отбор, а 100% от набраните средства ще се инвестират в каузата на фондацията – развитие и щастливо детство за най-уязвимите деца в България.

Във всеки отбор може да се включат най-много 10 участника – 5+1 на терена и до 4 резерви. Отборите ще се състезават в 2 полувремена от по 15 минути със смяна на вратите между тях. През първия ден ще се проведат груповите фази, в които всеки отбор ще изиграе по един мач срещу останалите. Втория ден са елиминационните фази и финала. Турнирът ще приключи с кратка церемония по награждаване и много изненади.

Спортното събитие е идеален шанс за всички футболни любители да се забавляват заедно в разгара на лятото и да помогнат за по-щастливо детство на стотици деца.

Лице за контакт и допълнителна информация: Пламен Вълчев, експерт „Развитие на партньорства“: 0884 196 076, p.valchev@detebg.org.

Източник: http://detebg.org/bg/items/view/6512/Fondatziya-Za-Nashite-Detza-organizira-blagotvoritelen-futbolen-turnir.html

Leave a Comment

error: Жълт картон!