Тенис на маса Фуутура Октомври 2016

2016-10-30 10:00 - 13:00
София-град, България
Address: София-град, България

Сдружение Фуутура и Club 88 в Студентски град имат удоволствието да Ви поканят на поредния турнир по Тенис на Маса, който ще се проведе във вече познатия формат – отборен и индивидуален. Всеки отбор ще се състои от двама души, а всеки мач ще се състои от общо пет срещи – индивидуални двубои първа ракета отбор А срещу втора ракета от отбор Б, първа ракета Б срещу втора А, двойков (отборен двубой) и след това – ако резултатът не е 3:0 в полза на единия отбор – срещи между първите ракети и срещи между вторите ракети. Ако отборите са 8 или повече, ще се играят максимум 3 срещи в мача – първа ракета от единия отбор срещу втора ракета от другия и ако резултатът е 1:1, се играе двойков двубой.

Схемата на турнира ще се определи спрямо броя записани, но със сигурност отборът ви ще изиграе минимум три мача, съответно по минимум 6 мача на всеки един участник.
Вариант 1 – Всеки срещу всеки
Вариант 2 – Групи и елиминации

След излъчването на финална четворка, ще се пристъпи към директни мачове “всеки срещу всеки” със зачитане на резултатите от груповата фаза на турнира.

Турнирът гарантира на всеки участник минимум 6 изиграни срещи, без значение от това дали това са победи или загуби! Правилата и за единиците, и за двойките, са стандартните – 2 от 3 гейма – до 11 точки.

Във всеки турнир ще бъдат раздавани трофеи и медали за най-добрите състезатели! Водим статистика за всеки двубой и сезонна и годишна индивидуална ранглиста.

Датата на новия турнир за е неделя, 30.10.2016 г., 10:00 ч.

Такса: 10 лв. на участник / 8 лв. за студенти

Турнирът ще се проведе в зала “Club 88” в Студентски град.

Ако нямате съотборник се свържете с нас, за да ви помогнем да си намерите.

За записвания и контакти с нас – коментари под събитието, както и на нашите страници за контакти в www.footura.com

Пожелаваме успех на всички участници!

Leave a Comment

error: Жълт картон!