Предстоящи турнири и дейности:

< 2019 >
февруари 25 - март 03
 • 25
  25.February.Monday
  No events
 • 26
  26.February.Tuesday
  No events
 • 27
  27.February.Wednesday
  No events
 • 28
  28.February.Thursday

  Дискусионен Форум "Изграждане на мостове за социално включване на младите хора"

  19:00 -21:00
  2019.02.28

  Какво е включване? Как да ангажираме млади хора в дейностите на нашата организация? Как да използваме спорта като средство за социално включване? Какво значи нашата организация да е “включваща”?

  Отговорите на тези въпроси ще получиш на събитието “Включване за всички”, организирано от Български център за учене през целия живот и Footura Society / Сдружение Фуутура.

  В първата част на събитието Footura Society / Сдружение Фуутура ще ни представят своя опит да използването на спорта като инструмент за социално включване. През последните 2 години те активно работят с партньори от цяла Европа, включително University of Sarajevo, за да ви представят Наръчника за социално включване чрез спорт и практически инструменти, които можете да интегрирате в своите дейности.

  Във втората част от събитието Български център за учене през целия живот ще сподели повече за подхода на интерсекционалност (или още пресеченост) при работата с младежи и създаването на включваща среда. Освен това ще ви предизвикаме да погледнем как организациите, които представлявате да са по-включващи.

  Можете да разгледате полезна информация от опита на двете организации в рамките на международни партньорства по програма Еразъм + тук:
  https://matchinclusion.eu/
  https://all-in-project.eu/

  Ще завършим с неформална част, в която да споделим опит с останалите участници с напитка и малка почерпка. Очакваме ви!

 • 01
  01.March.Friday
  No events
 • 02
  02.March.Saturday
  No events
 • 03
  03.March.Sunday
  No events

 

ЕВРОПЕЙСКИЯТ ТУРНИР ПО МИНИ ФУТБОЛ GALAXY LEAGUE ВЕЧЕ Е В БЪЛГАРИЯ Спортен Комплекс Младост 3 и Sport-S Arena съорганизират първото издание на турнира по мини футбол GALAXY LEAGUE – лигата с най-големите парични награди до 10 000 лева. GALAXY LEAGUE е известен турнир по мини футбол за любители и аматьори, който набра сериозна скорост през последните години в Западна Европа и най-вече във Франция, Швейцария и Белгия. Българското издание на надпреварата ще започне на 03.10.2015 г. (събота), като в момента текат записванията (краен срок за записване – петък 25.09.2015 г.) До момента в турнира са потвърдили участие някои от основните и най-силните отбори по мини футбол в столицата. Пълният списък на записаните отбори ще бъде оповестен от организаторите на 28.09.2015 г. Мачовете от GALAXY LEAGUE ще се провеждат на Спортен Комплекс Младост 3, както и на терена Sport-S Arena в Младост 4. Повече информация относно турнира с най-големите предметни и парични награди ще намерите на следните сайтове : www.mladost3-sport.jimdo.com и www.foot3.jimdo.com, както и на страницата на GALAXY LEAGUE във фейсбук : www.facebook.com/galaxyleague.bg Сдружение Фуутура е информационен партньор на събитието!
Вижте Обзор на Фуутура събитията през 2014 г. Спортно сдружение закри 2014 година с церемония по награждаване на ВИП спортистите сиНа церемония, която се проведе на 13.12.2014 г. в спортен бар Академията в столицата и която събра най-изявените спортисти по видове спорт, организирани от Фуутура, бяха връчени много награди от Сдружението и неговите партньори – Cartabene, DreamSpa и други. Присъстваха шампионите по футбол, тенис и тенис на маса – Цветелин Анжелов (няколкократен голмайстор и шампион с отбора си Феникс в благотворителните ни турнири), Георги Петров (няколкократен шампион в тенис турнирите) и Петър Тодоров – легендарния състезател по тенис на маса за аматьори с пълен комплект от медали и наши награди. Всички те – заедно с други заслужили спортисти, сред които Тихомир Желев (тенис) – трети в генералното Фуутура класиране (ВИП клуб), Цветомир Ценков – втори в класация тенис и Павел Маринов – втори в класация тенис на маса – уважиха церемонията и направиха всичките ни усилия през годината да значат много повече от обикновени състезания.(вижте всички снимки от церемонията) Тук ще бъдат публикувани всички спортни събития, организирани или подкрепени от Сдружение Фуутура или нашите партньори. За всички актуални събития от календара на Сдружението, следете тази страница или ни последвайте в почти всички социални мрежи с ключова дума Footura. Също така конкретна информация можете да получите и на телефон 0887883980 и имейл info@footura.com

Фуутура Турнири

Фуутура проведе първия Blorange day.

На 15.12.2019 г. Сдружение Фуутура организира първия си спортен фестивал под името Blorange day – спортни събития с масов и състезателен характер, 

Запиши се!

Запиши се!

F2 VS F2

НАЧАЛО 09:45

Table Tennis Weekend Series

Table Tennis Weekend Series

F2 VS F2

НАЧАЛО 09:45

Фуутура Тенис Купа

Фуутура Тенис Купа

TeamTennis1 VS TeamTennis2

Начало 15:00

error: Жълт картон!