Предстоящи турнири и дейности:

MoTuWeThFrSaSu
     12
34
 • 16:00 -15:00
  2020.02.04-2020.02.29

  И през януари и февруари 2020 година продължаваме с организирането на специализирани занимания – отворени двигателни тренировки за деца със специални потребности. Дейностите ще се осъществяват два пъти седмично съвместно с клуб „Актив спорт“ София, като децата ще имат възможността да използват чудесно оборудваната зала на клуба (в Стадион Васил Левски), както и да бъдат напътствани от квалифицираните инструктори. Сред основните цели на терапевтичната работа е децата да се развиват в двигателно и социално отношение, както и да повишат координацията и ориентацията чрез игри и упражнения и др. Заниманията ще бъдат всеки вторник от 16 ч.и всяка събота от 12 ч. (първо занимание – 07.01.2020 г.)  

  Дейностите са продължение на ангажимента на Фуутура по темата с детския аутизъм, започнал през 2017 година, продължил чрез изпълнение на дейности по програма на ММС, организиране на месечни отворени занимания за деца със специални потребности и други дейности по проект SPID AP, включващи аналитични, семинарни, научни и практични занимания. Предстоят и още по-специфични дейности и занимания до средата на 2020 година, като всички основни дейности протичат в синхрон с европейски организации от Италия, Швеция, Гърция и Португалия.

  Безплатни Спортни занимания за деца със специални потребности

  Всеки вторник от 16 ч.и всяка събота от 12 ч.

   Дните и часовете са активни от 7 януари до 29 февруари 2020 г.

  За повече информация и предварителни записвания, можете да ползвате следните контакти:
  Спортен клуб “Актив – спорт”
  Национален стадион “Васил Левски”, вх. 1, зала 3-Б
  0888241455

 • 19:30 -22:30
  2020.02.04

  Сдружение Фуутура организира Среща тип Live Social Networking за младежите от група Младежки клуб на Фуутура, притежателите на приложението на Фуутура – YOPPEE, както и други младежи, приятели и членове на сдружението. Сборът ще даде пространство и възможности за срещи между хора от различни кръгове, да се обмени информация, да се оформят нови идеи и възможности за всеки.
  Добре дошли са и представители на наши партньорски и други организации, работещи в младежта, спорта, социалните дейности и икономика и др.
  КОГА?
  4 февруари, 19:30 часа, вторник
  КЪДЕ?
  Първата среща ще се проведе в ресторанта на Хотел Хемус, София, 2 етаж
  ПРОГРАМАта е отворена, с идеята да се установят полезни неформални комуникации
  Ще присъстват поне двама човека от Фуутура – председателите на сдружението и на Младежкия клуб към сдружението, последния ще долети директно от Брюксел с топли-топли новини
  Забележка: Събитието е безплатно и отворено за всеки, помещението на срещата е в отделен кът на ресторанта
  *Ако сте с кола – можете евентуално да се преборите за място на безплатния паркинг пред хотела, може и в платения под него. Имайте предвид, че и зоните за паркиране работят до 19:30 и след това са безплатни. Ако сте с градски транспорт, имайте предвид, че можете да ползвате Метро, което излиза точно пред хотела (Европейски съюз), както и рейсове 102 и 94
  Очакваме ви!

56789
 • 10:00 -19:00
  2020.02.09

  На 09 февруари 2020 г. неделя ще се проведе третия Footura Blorange day – #blorange отворените масови спортни събития на Фуутура по 3 вида спорт – тенис на маса, футбол и тенис.

  Кога?
  Неделя, 09.02.2020 г. – Тенис на маса в Клуб 88 в Студентски град – от 10 до 12:30 часа, 2 маси
  Неделя, 09.02.2020 г. – Футбол в СК Бароко Спорт или на друг комплекс в Студентски град – от 13:00 до 14:30 часа, 1 терен (минифутбол)
  Неделя, 09.02.2020 г. – Тенис в СК Бароко Спорт или на друг комплекс в Студентски град – от 16:00 до 18:00 часа – 2 корта

  *Всички събития имат масов и състезателен характер – важно е участието и спортуването, феърплейът и приятелството! Събитията са безплатни за всички участници в рамките на посочените часове и терени, ще направим всичко възможно участниците да спортуват поравно. Личната екипировка е задължение на всеки, Фуутура осигурява терените и топките за игра.

  Награди (все пак сме подготвили и скромни награди и за това #blorange събитие):
  Тенис: Отличителни медали за ТОП 3, 1 кутия с 4 тренировъчни топки за всеки, максимум 8, ако участниците са повече, ще се разпределят чрез жребий
  Тенис на маса: Отличителни медали за ТОП 3, 1 плик с 4 тренировъчни топки за всеки, максимум 8, ако участниците са повече, ще се разпределят чрез жребий
  Футбол: 1 нова топка, подарена чрез жребий
  Всички
  – ще имат участие и в селекцията за годишните награди на FOOTURA – VIP CLUB 2020, на база на демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие. ТОП участниците ще получат специални купи и годишни отличителни призове на Фуутура
  – ще участват в жребий за карта с отстъпки в различни търговки обекти (Homemax (-7%), Petrol (0.05-0.07 ст. / литър), Диана (-33 %), eLed (-10 %), Еконт (-10 %), Топливо АД, Екстрем Спорт (-10 %) и др.) – по 1 печеливш от всеки спорт
  – ще участват в жребий за карта с отстъпки за зареждане на гориво от верига бензиностанции – по 1 печеливша карта за Тенис на маса и Футбол

  Благотворителност:
  Първите спортни дейности на Фуутура през 2013 г. бяха в посока на дарителство и организиране на спортни благотворителни турнири, а през 2019 г. чрез Спортна благотворителна лига дарихме за лични каузи 500 лв. – вижте повече тук – http://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga/. Този модел се запазва и всеки, който иска и има възможност, може да дари по време на спортните събития за бъдещи лични или обществени каузи, които заедно ще подкрепим.

  ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪБИТИЯТА:
  *Всеки състезател се явява 15 минути преди обявения час на събитието и се регистрира.
  *Мачовете се играят без съдия
  *Всеки състезател е отговорен за собствената екипировка
  Фейсбук записване чрез статус GOING, който да е актуален към 18.11. четвъртък
  За контакти, въпроси и предварителни записвания:
  Емил Методиев – 0887/883980, както и info@footura.com
  Възможно е записване и на място, всеки е добре дошъл!

  Можете да ни помогнете за разпространението на събитието като публикувате информация за него на своята стена в социалните мрежи, заедно с хаштаговете #blorange и #footura

  Можете да подкрепите тази инициатива на Фуутура по всяко време – вижте повече тук – http://footura.com/index.php/2015/10/07/kak-da-daria-na-footura/

  Моля, имайте предвид, че по време на събитията ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитията давате на организаторите от Фуутура правото да използват тези материали, както и вашите имена, за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи. Ако не желаете да бъдете заснемани, моля да ни уведомите преди началото на турнира.

  С участието си в турнира давате и информирано съгласие за рисковете от нараняване, физически травми и/или настъпили усложнения и други по време на спортните дейности и поемате ангажимент (вие или ваши близки) да не търсите в бъдеще отговорност, правни действия или каквато и да е компенсация от страна на Фуутура или спортните клубове – домакини на събитията.

  Фуутура Blorange day – покажи най-доброто от себе си!

10111213141516
17181920212223
24
 • 10:00 -16:00
  2020.02.24-2020.02.29

  Покана – раздвижи с тенис приятел в Студентски град БЕЗПЛАТНО

  Понеделник – петък от 10:00 до 15:00, до 28 февруари 2020 г., балон
  Ние ще организираме вашия час по тенис на корт независимо от нивото ви. Също така можем да ви осигурим и ракети и топки за игра. От вас ще искаме само подпис за участието, както и да ви направим няколко снимки в игра.
  Заявки се приемат на 0887 883980
  Побързайте, възможностите за безплатни часове са с лимит!

25262728
 • 18:00 -23:00
  2020.02.28-2020.02.29

  We can already feel the breath of summer coming thanks to the fully-funded youth exchange brought by our partners from Latvia that will happen in June and will finish with a celebration of the longest day of the year. A lot of games in the nature, Sun rituals and much more is waiting for you!

  Where? – Gauja National Park, Sigulda, Latvia

  When? – 13-22 June 2020

  For whom? – 5 participants (18-26 years old) from Bulgaria

  What? – Traditional folk games cultivate local customs, encourage connection between generations and strengthen the sense of national belonging. It is a key part of cultural identity, also part of Intangible Cultural Heritage. Worldwide there is a staggering cultural richness of indigenous, traditional, historical, and regional folk games from different nations and ethnic minorities, many of which are fascinating not only for their differences but also for the similarities of shared common features.

  As a specific goal we want to foster the assessment and integration of traditional games as a tool on different levels,
  – as cultural: maintaining cultural heritage and shaping an identity;
  – social: improving the social inclusion of people with disadvantages;
  – educational: achieving learning goals and lifelong learning;
  – welfare: enhancing health and active lifestyle.
  Deadline: 15 March
  Administrative fee for the selected participants: 18 euro. (This fee is used to prevent last-minute cancellations and to ensure high quality of the project.)

  Sending organisation: FOOTURA

  A full version of the detailed information package will be distributed to the selected participants only!
  NB! 1. All the selected participants from Bulgaria must travel together with a representative from Footura. The organisation will assist in choosing the best travel options considering everyone’s needs.
  2. All selected participants are required to take part in the preparation and dissemination tasks before and after the youth exchange in order to complete the project successfully.
  3. All the people who participate successfully will be awarded with an YOUTHPASS certificate issued by the European Commission and signed by the organisers. This is an official document with online verification number which is internationally recognized.
  We promise a lot of new knowledge, fun and unique positive experiences during this project!
29 

 

ЕВРОПЕЙСКИЯТ ТУРНИР ПО МИНИ ФУТБОЛ GALAXY LEAGUE ВЕЧЕ Е В БЪЛГАРИЯ Спортен Комплекс Младост 3 и Sport-S Arena съорганизират първото издание на турнира по мини футбол GALAXY LEAGUE – лигата с най-големите парични награди до 10 000 лева. GALAXY LEAGUE е известен турнир по мини футбол за любители и аматьори, който набра сериозна скорост през последните години в Западна Европа и най-вече във Франция, Швейцария и Белгия. Българското издание на надпреварата ще започне на 03.10.2015 г. (събота), като в момента текат записванията (краен срок за записване – петък 25.09.2015 г.) До момента в турнира са потвърдили участие някои от основните и най-силните отбори по мини футбол в столицата. Пълният списък на записаните отбори ще бъде оповестен от организаторите на 28.09.2015 г. Мачовете от GALAXY LEAGUE ще се провеждат на Спортен Комплекс Младост 3, както и на терена Sport-S Arena в Младост 4. Повече информация относно турнира с най-големите предметни и парични награди ще намерите на следните сайтове : www.mladost3-sport.jimdo.com и www.foot3.jimdo.com, както и на страницата на GALAXY LEAGUE във фейсбук : www.facebook.com/galaxyleague.bg Сдружение Фуутура е информационен партньор на събитието!
Вижте Обзор на Фуутура събитията през 2014 г. Спортно сдружение закри 2014 година с церемония по награждаване на ВИП спортистите сиНа церемония, която се проведе на 13.12.2014 г. в спортен бар Академията в столицата и която събра най-изявените спортисти по видове спорт, организирани от Фуутура, бяха връчени много награди от Сдружението и неговите партньори – Cartabene, DreamSpa и други. Присъстваха шампионите по футбол, тенис и тенис на маса – Цветелин Анжелов (няколкократен голмайстор и шампион с отбора си Феникс в благотворителните ни турнири), Георги Петров (няколкократен шампион в тенис турнирите) и Петър Тодоров – легендарния състезател по тенис на маса за аматьори с пълен комплект от медали и наши награди. Всички те – заедно с други заслужили спортисти, сред които Тихомир Желев (тенис) – трети в генералното Фуутура класиране (ВИП клуб), Цветомир Ценков – втори в класация тенис и Павел Маринов – втори в класация тенис на маса – уважиха церемонията и направиха всичките ни усилия през годината да значат много повече от обикновени състезания.(вижте всички снимки от церемонията) Тук ще бъдат публикувани всички спортни събития, организирани или подкрепени от Сдружение Фуутура или нашите партньори. За всички актуални събития от календара на Сдружението, следете тази страница или ни последвайте в почти всички социални мрежи с ключова дума Footura. Също така конкретна информация можете да получите и на телефон 0887883980 и имейл info@footura.com

Фуутура Турнири

Фуутура проведе първия Blorange day.

На 15.12.2019 г. Сдружение Фуутура организира първия си спортен фестивал под името Blorange day – спортни събития с масов и състезателен характер, 

Запиши се!

Запиши се!

TableTennis1 VS TableTennis2 Зала за Тенис на маса НСА, център – ул. Гургулят 1

Начало 11:00

Table Tennis Weekend Series

Table Tennis Weekend Series

TableTennis1 VS TableTennis2 Зала за Тенис на маса НСА, център – ул. Гургулят 1

Начало 11:00

Фуутура Тенис Купа

Фуутура Тенис Купа

TeamTennis1 VS TeamTennis2

Начало 16:00

error: Жълт картон!