Предстоящи турнири и дейности:

 • 17
  17.March.Tuesday

  ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ! Международна конференция за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието

  10:00 -18:00
  2020.03.17

  ВНИМАНИЕ!!! ПОРАДИ ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА СЪБИТИЕТО Е ОТМЕНЕНО! 

  Сдружение Фуутура е домакин на международна конференция за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието в гр. София.

  Онлайн платформата все още не е пусната от водещата организация, но въпреки проблемите от техническо и друго естество, засега срещата в София е потвърдена от всички международни участници. Срещата ще бъде на 17 март 2020 г., като ще включва както теоретична, така и практическа насоченост – най-вече чрез демонстрации на методи от Globality of languages. Събитието също така ще е и възможност за обмяна на опит и добри практики, запознаване с другите проектни дейности, създаване на нови контакти с представители на участващите организации и др. Работен език – английски!

  Бихме искали да ви поканим при възможност да участвате на това събитие при следната програма на 17 март, вторник
  10:00 – 12:00 часа конференция
  12:00 – 14:00 часа обедна почивка и възможност за неформални разговори (обяд за собствена сметка)
  14:00 – 18:00 часа конференция с включена 1 кафе пауза
  Всеки от участниците ще бъде поканен на общата вечеря (за собствена сметка)
  *Можем да осигурим на до 6 човека от организации извън София (1 човек от организация) по 1 нощувка със закуска в двойна стая (17 срещу 18 март), настаняването ще бъде в хотела в центъра на София, в който ще се провежда и конференцията. Също така можем да осигурим и покриване на пътните разходи с обществен транспорт – отиване и връщане до София. Разбира се, участието ви в тази конференция е напълно безплатно.

  Моля да ни пишете (info@footura.com) при желание и възможност за участие, както и дали ще се нуждаете от настаняване, часовия диапазон, в който можете да присъствате и друга полезна за нас като организатори информация. Ще очакваме обратна връзка от вас до 9 март включително, като ще е хубаво да ни пращате и телефон за връзка, за да може да уточним всички детайли през следващата седмица.

  Бихме искали да се застраховаме, че при евентуална ескалация на вируса и отказ за пътуване на нашите гости, ще трябва да променяме или отменяме събитието. Разбира се, ще уведомяваме хората, които потвърдят участие своевременно.

  Припомняме и текстът към очаквания онлайн курс за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието, който очакваме да стартира съвсем скоро.

  Сдружение Фуутура ви предлага да участвате в курс за повишаване на информираността, капацитета и квалификацията при работа с деца и младежи със затруднения в развитието. Целият курс и всички модули са напълно безплатни, а те ще са достъпни през сайт, като модулите могат да се взимат в удобно време. Заложени са иновативни и интересни теми, практики и презентации.

  За кого? Ако сте треньори, доброволци, социални работници, целите да се занимавате в сферите на формалното и неформалното обучение

  Кога? Курсът ще бъде отворен в началото на януари 2020 г. и ще може да се ползва до юни 2020 г.

  Как? Можете да изпратите име, имейл и профил (обучител, треньор, учител, социален работник или доброволец) на info@footura.com

  Какво? Курсът се състои от 40 модула по около 40 минути средно на модул, като завършилите поне 85 % от курса ще получат освен полезната информация, и:

  – Международен сертификат за получени компетенции
  – Възможност за участие в международна конференция по темата през март 2020 в гр. София

 

ЕВРОПЕЙСКИЯТ ТУРНИР ПО МИНИ ФУТБОЛ GALAXY LEAGUE ВЕЧЕ Е В БЪЛГАРИЯ Спортен Комплекс Младост 3 и Sport-S Arena съорганизират първото издание на турнира по мини футбол GALAXY LEAGUE – лигата с най-големите парични награди до 10 000 лева. GALAXY LEAGUE е известен турнир по мини футбол за любители и аматьори, който набра сериозна скорост през последните години в Западна Европа и най-вече във Франция, Швейцария и Белгия. Българското издание на надпреварата ще започне на 03.10.2015 г. (събота), като в момента текат записванията (краен срок за записване – петък 25.09.2015 г.) До момента в турнира са потвърдили участие някои от основните и най-силните отбори по мини футбол в столицата. Пълният списък на записаните отбори ще бъде оповестен от организаторите на 28.09.2015 г. Мачовете от GALAXY LEAGUE ще се провеждат на Спортен Комплекс Младост 3, както и на терена Sport-S Arena в Младост 4. Повече информация относно турнира с най-големите предметни и парични награди ще намерите на следните сайтове : www.mladost3-sport.jimdo.com и www.foot3.jimdo.com, както и на страницата на GALAXY LEAGUE във фейсбук : www.facebook.com/galaxyleague.bg Сдружение Фуутура е информационен партньор на събитието!
Вижте Обзор на Фуутура събитията през 2014 г. Спортно сдружение закри 2014 година с церемония по награждаване на ВИП спортистите сиНа церемония, която се проведе на 13.12.2014 г. в спортен бар Академията в столицата и която събра най-изявените спортисти по видове спорт, организирани от Фуутура, бяха връчени много награди от Сдружението и неговите партньори – Cartabene, DreamSpa и други. Присъстваха шампионите по футбол, тенис и тенис на маса – Цветелин Анжелов (няколкократен голмайстор и шампион с отбора си Феникс в благотворителните ни турнири), Георги Петров (няколкократен шампион в тенис турнирите) и Петър Тодоров – легендарния състезател по тенис на маса за аматьори с пълен комплект от медали и наши награди. Всички те – заедно с други заслужили спортисти, сред които Тихомир Желев (тенис) – трети в генералното Фуутура класиране (ВИП клуб), Цветомир Ценков – втори в класация тенис и Павел Маринов – втори в класация тенис на маса – уважиха церемонията и направиха всичките ни усилия през годината да значат много повече от обикновени състезания.(вижте всички снимки от церемонията) Тук ще бъдат публикувани всички спортни събития, организирани или подкрепени от Сдружение Фуутура или нашите партньори. За всички актуални събития от календара на Сдружението, следете тази страница или ни последвайте в почти всички социални мрежи с ключова дума Footura. Също така конкретна информация можете да получите и на телефон 0887883980 и имейл info@footura.com

Фуутура Турнири

Фуутура проведе първия Blorange day.

На 15.12.2019 г. Сдружение Фуутура организира първия си спортен фестивал под името Blorange day – спортни събития с масов и състезателен характер, 

Запиши се!

Запиши се!

TableTennis1 VS TableTennis2

НАЧАЛО 18:00

Table Tennis Weekend Series

Table Tennis Weekend Series

TableTennis1 VS TableTennis2

НАЧАЛО 18:00

Фуутура Тенис Купа

Фуутура Тенис Купа

TeamTennis1 VS TeamTennis2

НАЧАЛО 14:00

error: Жълт картон!