Проби за футболисти-ФУУТРАНСФЕР

ФУУТУРА информира всички футболисти – аматьори и професионалисти, че отваря дългоочакваната рубрика “ФУУТРАНСФЕР”. Ние съдействаме и ще съдействаме на всички занимаващи се с аматьорски футбол да намерят това което търсят – отбор в България, отбор в чужбина, проби в чужбина, кампове и школи в чужбина (за деца) и др – изцяло чрез работа с информация и като безплатна информационна услуга.

Ексклузивно – поискайте членство в групата ни във Фейсбук – ПРОБИ ЗА ФУТБОЛИСТИ – https://www.facebook.com/groups/1845517195733171/
и бъдете информирани безплатно за най-новите и интересни предложения за проби.
Във всички случаи – при кандидатстване – е нужно да имате CV на английски език, а в някои случаи – и видео, както и възрастови изисквания и / или изисквания за професионален опит. Ние ще ви дадем координатите на клуба или агента директно!
Заповядайте –  ПРОБИ ЗА ФУТБОЛИСТИ

!Реализирайте мечтата си да бъдете професионален футболист сега!

Ние знаем колко е трудно да се пробие в професионалния футбол, особено за юноши или пък за футболисти без професионален опит – еднакво е трудно да се пробие както сред футболните клубове, така и сред футболните агенти и треньори; именно затова създадохме програмата Футболно конултиране (включваща Проби за футболисти) с няколко модула и възможности за всеки.

Ние желаем да подобрим качеството на всеки футболист, както и да създадем възможности за изява на желаното ниво – независимо от сегашния ви статут на професионалист или аматьор, и така – да вдигнем нивото на футбола в България като цяло. Не забравяйте – само членовете на Сдружение Фуутура получават преференциални условия и специално отношение в обучителния, тренировъчния и консултантски процеси, които предлагаме!

*ОБЩИ УСЛОВИЯ:
Във Фейсбук групата на Фуутура вие ще откривате списък с възможности за проби в чужбина. За повече информация пишете на лично съобщение към профила на Фуутура
С присъединяването си в групата вие разбирате, че Сдружение Фуутура е единствено футболен консултант и:
– не е мениджърска агенция и няма съответните задължения и права, Фуутура изпълнява ролята на доброволен футболен консултант в полза младите играчи на България да получат шанс за професионална изява
– не подписва договори с играчите; не носи отговорност за достоверността на обявите и условията, които те предлагат
– не гарантира успех при комуникацията ви с отбора/агента/консултанта, нито подписването на договор или др. условия

– може да изисква от вас само и единствено: да заявите желания за членство в групата, да имате CV на английски език+видео (препоръчително)
Фуутура спазва конфеденциалност и няма да разпространява информация за вас, както и комуникацията с вас на трети страни
За допълнителна информация можете да се свързвате с нас на имейл info@footura.com
Успех

Сдружение Фуутура информира деца и юноши от 6 до 15 годишна възраст за футболни кампове във Франция и Италия.

Сдружение Фуутура  обявява Програма за Футболно консултиране по Футболните спортове по авторска концепция за:

– МОДУЛ 1 – тактическо и обща-подготвителна и тренировъчна подготовка за футболисти от всички нива на футболната пирамида

– МОДУЛ 2 – супер-успешна методика за индивидуалниятренировъчен процес от един от малкото футболни и спортни треньори в България, които ползват собствена супер-успешна методика

– МОДУЛ 3 – техническа подготовка – повишаване на техническите умения на отделния състезател.

– МОДУЛ 4 – Социален мениджмънт, ПР и имидж в социалните медии и традиционните медии за футболисти.

– МОДУЛ 5 – Мениджмънт – изготвяне на професионални футболни профили и визитки, публикуване и поддържането им в специализирани международни футболни сайтове, създаване и поддържане на лични профили, страници и групи в социалните мрежи, рекламиране и популяризиране чрез нашите международни специализирани канали; общо консултиране.

– МОДУЛ 6 – Осигуряване на минимум по 3 възможности за футболни проби в български или чуждестранни клубове (или организирани от агенти, частни школи, школи на големите клубове (за деца под 14 год.) и др. проби) – 3 възможности за проби през лятото и 3 през зимата. Сдружение Фуутура записва играча за избраните проби, като играча не заплаща никакви допълнителни такси за участие в тези проби, освен обявените от организаторите; играчът също така е напълно отговорен за своите пътуване, настаняване, престой, отношение с организаторите и т.н. Сдружение Фуутура няма право и не притежава никаква част от правата на играча (ако подпише професионален или полу-професионален договор след пробите).

***
Модулите от 1 до 5 могат да се ползват отделно или в пакет. Цената за всеки модул е фиксирана на 99 лв. месечно, цената на модулите в пакет е 399 лв. месечно,  като и в двата случая за професионалните футболисти цената е с + 50 %.

***
Модул 6 е валиден за периодите „лято“ и „зима“ = трансферните и подготвителни периоди при повечето отбори. Ние гарантираме по 3 възможности за проби през всеки от тези два периода в разнообразни дестинации, като цената за 1 период е 99 лв.

***
Всеки футболист на възраст 8-16 години и живеещ в гр. София ще има възможност за присъединяване към нашата футболна школа и футболен клуб

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ! АКТИВИРАЙТЕ СВОЯТА ФУТБОЛНА КАРИЕРА СЕГА!

Позвънете ни на телефон 0887 883 980 за безплатна консултация! (или ни пишете на имейл footura@dir.bg)


*Преференциални условия за членове на Фуутура. Стани член сега!
*Към цялостното абониране за Модул 1-5 са включени и 2 книги, илюстриращи супер-успешните методики за тренировъчния процес и най-вече успешното участване в единоборства и печеленето им, реализиране на голови положение в различни ситуации, отиграване на статични ситуации и много други – подходящи както за индивидуална работа и развитие, така и за отборно (модулите са подходящи и за теоретико-методическа подготовка на треньори)!

ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ ПРОМОТИРАН КАТО ФУТБОЛИСТ ИЛИ СПОРТИСТ?

ВНИМАНИЕ! 

Има един свят, там, където клубове се борят да подпишат с играчите, но 99% от играчите не живеят там. Те живеят в света на надеждата. Надеждата за професионален футбол с прилична заплата през следващия сезон. Светът на футбола обаче е един претъпкан свят, където мними агенти може да обещават манна небесна, но реално може да ви донесат неприятности, като например:

-да не ви вземат от летището и/или никакъв клуб, който да ви очаква;
-изненадващ пробен период вместо медицинско изследване и подписване на договор след пристигането;
-треньори, които не са уведомени за новия играч, съответно не се нуждаят от него;
-договорът предлага напълно различни финансови условия, в сравнение с тези които са договорени предварително
.
Тези неприятности не се случват от време на време, а редовно. Ако сте играч, вие можете и трябва да избягвате подобни ситуации. Как?

Накратко:

Потвърждаване на идентичността и регистрацията на агента
– копие от неговата / нейната документ за самоличност.
– доказателство за регистрация като посредник.
Проверете интереса на клуба:
– покана (директно от клуба)
Поканата следва ясно да посочи: дали се отнася за пробен период или е за подписване на договор и, ако случаят е такъв, основните моменти – заплата, условия, период и т.н.
– проекто договор
Това са напълно нормални въпроси, които няма да са проблем за всеки законен представител.

Бъдете наясно, че много агенти не се колебаят да лъжат за заплатата. Те знаят, че след като сте в чужда страна, вие няма да избягате веднага, когато клубът предложи по-ниска заплата от договореното.

Уверете се, че имате пари за билет за връщане.
Ако отидете в един клуб и не сте подписали договор все още, уверете се, че имате билет за връщане.

Ясно е, че един играч може да бъде поставен под голям натиск да приеме покана за пробен период. Също така е разбираемо, че клубовете желаят да виждат играчите на проби, не само за да тестват уменията им, но и да получат представа за характера на човека.

За да се избегнат разочарования в играча, който не е получил ясна покана за договорни отношения, той трябва да е наясно, че пътуването му може да се окаже не това, което е очаквал. Няма нищо лошо в това. Стига да сте добре информирани, и това може да бъде смислено и забавно пътуване.

Късмет!