Спортен хороскоп 2015

ВИЖТЕ СВОЯ СПОРТЕН ХОРОСКОП ЗА 2015 ГОДИНА, разбира се – единствено в сайта на Фуутура – само на нас Звездите ни го говорят на езика на спорта!

Овен

Ще започнете да подобрявате спортните си постижения след месеците март и април. За здравето ви е необходимо последователен подход и поддържането на фитнес ритъма целогодишно. Най-голям турнирен успех ще имате през месеците април, юни и юли, като това ще е свързано и с добри лични резултати. През втората половина на годината ще има отлични предпоставки по отношение на постигането на успех и признание.

Телец 

Прогнозира се забележително израстване в спортното развитие / кариера през втората половина на годината; обаче тези постижения няма да докоснат нивото в сравнение с миналата 2014 година. Здравето трябва да бъде защитено от хронични заболявания; въпреки това то ще започне чувствително да се подобрява от месец юли нататък. Реализация на плануваните спортни задачи ще бъде възможна след юли и – като резултат – месец декември ще бъде изключително добър за изключително спортно представяне.

Близнаци

Спортното развитие / кариера ще остане на задоволително ниво до юни тази година; обаче представянето може да се влоши временно през месеците февруари и март. Смелостта и ентусиазмът ще останат високи до 15-ти юни. Нови възможности в спортното развитие / кариерата могат да се появят през или преди юли. Месеците септември и октомври ще бъдат благоприятни за проява на изключително спортно представяне. Възнаграждението за положените спортни усилия през годината ще бъде много задоволително за вас.

Рак

Прогнозира се сигурен растеж в спортното развитие / кариера през тази година. Здравето няма да бъде проблем. Спортното възнаграждение ще бъде задоволително – постепенно, особено след месец август. Втората половина на годината ще донесе много нови възможности. Турнири, проведени през месеците ноември и декември, ще ви осигурят серия от победи.

Лъв 

Спортните постижения през тази година могат да спаднат в сравнение с миналата;обаче смелостта и признанието ще се увеличат от месец август нататък. Здравето няма да бъде проблем през 2015 г. с изключение на месеците октомври и ноември. По-добре не очаквайте добри възможности в спортното развитие / кариерата през тази година.Доходите няма да изглеждат задоволително през тази година като цяло, но месеците юни и юли може да осигурят по-голям приток на пари.

Дева 

През тази година ще е необходимо повишено внимание към здравето, за да се запази добро и да може да се спортува нормално. Най-опасни са месеците февруари и март. Януари ще е месецът, в който оптималното спортно представяне може да бъде постигнато. Могат да се появят покани за далечен турнир през първата половина на годината и по-добре приемете, тъй като представянето ви няма да бъде задоволително през втората половина. Би било хубаво да се практикува медитация, за да се избегнат всякакъв вид стрес и напрежение, които могат да намалят желаните резултати. Доходите ще се повишават след месец юли тази година.

Везни 

Спортният хороскоп ви гарантира светло бъдеще тази година напук на всички проблеми и пречки от миналото. Това ще бъде победоносна, както и една година на преход, в която много положителни промени ще изплуват за по-добри спортни резултати / кариера.Здравето ще остане добро с изключение на месец ноември. Месеците февруари и март ще бъдат много благоприятни за отлично представяне. Доходите ви ще се увеличат значително през втората половина на годината.

Скорпион

Спортната прогноза за вас сочи, че годината ще гарантира фантастичен напредък напук на всички трудности и успехите ще започнат да идват от последната седмица на март, както и през целия месец април. Втората половина на годината пък ще ви осигури по-добро здраве. Покани от далечни турнири могат да идват една след друга, тъй като след септември ви се очертава натоварен спортен график. Приходите ви ще останат постоянно високи.

Стрелец

Спортното ви представяне ще остане сравнително добро; дори през втората половина на годината всичко ще изглежда още по-обещаващо от гледна точка на пари и възнаграждения. Изглежда ви липсва издръжливост и жизнена сила; обаче през май и юни ще бъдете на върха и ще проявите изключително спортно представяне. Не може да се изключи възможността за лековатост при вземане на решения относно спорта / кариерата.Чувството за духовна несигурност може да нарасне, което би могло да помогне при взимането на по-добри решения в спорта /кариерата.

Козирог

Спортното ви представяне ще бъде славно тази година, обаче не може да се изключи и възможност за незначителни здравословни проблеми. Специална грижа трябва да бъде отделена на стъпалата и краката, както и предпазване от хронични проблеми в тези конкретни зони на тялото. Месеците юни и юли би трябвало да ви донесат най-добри резултати. Доходите няма да са проблем след месец юли. Съответно и разходите ви могат да се покачат през август и септември.

Водолей

Спортната ви кариера ще остане на много задоволително ниво през тази година. Втората половина на годината ще бъде силно натоварени с различни събития. Здравето няма да бъде проблем през 2015. Изиграни турнири през месеците август и септември би трябвало да ви донесат най-добро представяне. Контролът на дишането ще бъде най-важното упражнение за водене до оптималното ви представяне. Приходите и славата ще се увеличават постепенно след месец август.

Риби

Спортните резултати няма да останат задоволителни през втората половина на годината.Здравето се нуждае от сериозно внимание срещу паразити. Годината не позволява оптимално представяне в цялостната ви спортно развитие / кариера. Все пак малко подобрение ще има през септември и октомври. Приходи и признание няма да дойдат лесно през тази година. Разходите могат да се увеличат значително през втората половина на годината.