Татарян и Гогов детронираха шампионите Тодоров и Добрев

Най-младите участници в поредния турнир на Фуутура и ГеймМастер – Table Tennis Weekend Series – Мишел Татарян и Георги Гогов, трениращи при един от най-добрите състезатели в България, спечелиха при дебютното си участие на турнира. 

Легендарният тенисист Петър Тодоров – в двойка с Добриян Добрев, този път трябваше да отстъпи на финала и да пропусне само за трети път от всичките си участия да стане шампион. Но „затова тази игра е велика“, както казва един от другите му партньори на двойки.  

На финала Петър Тодоров победи Мишел Татарян, а един от най-добрите състезатели за възрастта си – Георги Гогов – победи трудно Добриян Добрев. Така титлата трябваше да се реши в двойковия мач – след 1:0 за Тодоров / Добрев, последва изравняване за 1:1. В третия гейм при 9:8 за Тодоров / Добрев бе подарена точка на младежите, което повлия много негативно до края на мача на бившите шампиони…

Всичките полуфинални двойки – Тодоров / Добрев, Татарян / Гогов, Гинчев / Иванов и финалистите от миналия турнир Пунчев / Христов – бяха на отлично ниво и се представиха в най-добрата си форма. Всички те бяха потенциални носители на титлата и остават такива във следващите турнири.  

Партньор на турнира отново беше Dream Spa – Worldclass Health Academy, който осигури безплатен ваучер за посещение за победителите.

Очаквайте следващия ни неделен турнир в началото на ноември – 1-и или 8-и – точната дата и част ще бъдат обявени в сайтовете ни и в социалните мрежи.

Вижте всички резултати от турнира

Вижте всички снимки от турнира и награждаването

Attachment