Футболен турнир с участието на отборите на Звездите и ЦСКА (вет.)

Отборът на ЦСКА (ветерани) спечели приятелския турнир в Кокаляне. Проявата беше посветена на традиционния събор на софийското село. Състоя се и официално представяне на представителния тим на местния Орловец преди старта на новия сезон в Софийска регионална група – Юг. Вече са ясни и участниците в нея Септември – 2, Витоша (Бистрица) – 2, Владая, Царско село, Легия (Лозен), Урвич (Панчарево), Урвич (Пасарел), Академик 1947 (София), Железница, Люлин, БМ Спорт, Орловец (Кокаляне), Левски-Раковски.

Ръководството на възродения клуб е в състав: Венцислав Стойков (президент), Емилиян Джонев (член на УС), Методи Здравков (старши треньор) и Милен Димитров (спортен директор).

Десетки малки и големи любители на най-популярната игра уважиха с присъствието си футболния празник. Момичетата от мажоретен състав „Freedom” впечатлиха с уменията си и се погрижиха за доброто настроение.

Много голове, емоции и коректна игра видя публиката на кокетното стадионче. В първата среща ЦСКА и Отбора на звезди, в който личаха имената на Лео и Миро от Биг Брадър и техни приятели, завършиха 1:1. После „армейските” славни ветерани победиха Орловец с 2:1 в драма, като с дубъл се отличи бившият национал Методи Деянов. С червената фланелка излязоха още Йордан Йорданов – Жан, Мартин и Адалберт Зафирови, Стефан Бачев, Юрий Паунов – Любезната, и други. Селекционер на тима беше Васил Романов. На сянка под официалната ложа седна и най-великият голмайстор в историята на нашата „А” група Петър Жеков. С успеха над по-младите с поне с 20-ина години домакини „армейците” си осигуриха и първото място в турнира. Последната среща между Звездите и Орловец завърши 1:1.

Накрая, естествено и както се полага, футболният празник завърши с изпиването на десетки литра ледено студена бира и изяждането на 200 кебапчета и кюфтета.

Сдружение Фуутура бе основен партньор на събитието!

Вижте снимки от събитието тук

Фуутура с продукти в Социалния магазин на България

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА ОРГАНИЧНА ТЕНИСКА ОТ ФУУТУРА – ЗА СПОРТ И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ – ТВОЯ Е!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Футуристичен Спортен Шоурум – разгледай, избери, поръчай и използвай със и за здраве!

 Директен Световен Избор за Спорт и Активен начин на живот !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Become a Patron!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Описание Сума
Подкрепете Фуутура BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

--------------------------------------------------------------------

Регистрирай и получи подкрепа за благотворителен спортен турнир Т У К


--------------------------------------------------------------------