Фуутура CharityCup

Фуутура Чарити Къп 2 – полезен предпразничен следобед!

IMG_20140505_173654

Близо 100 футболисти взеха участие в благотворителния турнир, проведен на 05.05.2014 г. и организиран от Сдружение “Фуутура, “Заимов спорт” и Агенция БЛИЦ. Проявата беше благотворителна и с цел набиране на средства за лечението и възстановяването на 17-годишната Елица Владиславова Христова от Вакарел. В турнира се пуснаха отборите на “Телеграф”, “Фуутура”, “Трапезните”, “Ел феномено”, “Трапезните”, “Хебър”, “Метални контрукции”, “Локомотив” (Вакарел) и “Гадините”.

Зрителите видяха оспорвани сблъсъци, технични изпълнения и порой – не само дъждовен, но и от голове. След изиграването на груповата фаза – 2 групи по 4 отбора – всеки срещу всеки, се очертаха интересни полуфинални двойки – „Телеграф” отстъпи на “Метални конструкции” с 3:4 след дузпи (3:3 в редовното време), а “Хебър” надви “Ел феномено” с 3:2 след дузпи (2:2 в редовното време) – и двата резултата бяха малко изненадващи, имайки предвид индивидуалните качества и отборната сработеност на загубилите. На финала Хебър победиха “металистите” с 4:1 и триумфираха с купата “Фуутура Чарити Къп” – щастливите носители на купата огласяха бурно парка Заимов дълго след заслужения си триумф. По този начин те успяха да си отмъстят и за единствената си загуба в турнира – 1:2 в групите от същия съперник – „Метални конструкции“ – така превъзходството им бе затвърдено и бе премахната горчивината от загубата в началото. Купата на победители връчи легендата на “Левски” Цветан Веселинов – Меци. “Поздравявам организаторите и поклон пред играчите. Някои от тези момчета заслужават да играят в най-силните отбори в нашата “А” група. За съжаление нашите треньори и футболни президенти залагат на някакви смешни чужденци. Бъдещето на българския футбол е единствено в собствените кадри. Трябва да се обръща внимание само на юношите, иначе няма да имаме бъдеще”, подчерта бившето най-бързо крило в Европа в обръщението си към участниците в турнира. Голмайстор на проявата стана Младен Василев от “Метални контрукции” с 10 попадения. За най-добър играч беше избран Лъчезар Георгиев от “Хебър”. За призьорите беше осигурен годишен абонамент – карти за отстъпки в търговската мрежа – от основния Фуутура партньор – Cartаbenе.

Това е втори пореден благотворителен турнир, организиран от “Фуутура”, БЛИЦ и “Заимов спорт”. Първият се проведе навръх националния празник 3 март и протече при голям интерес от участници и публика. Тогава помогнахме на 9-годишната Йоана Йорданова от гр. Нови Искър. 

–––––––––––––––––

Жребий за групова фаза на Фуутура CharityCup – 05.05.

Група А

Телеграф
Трапезните
Локомотив (Вакарел)

––––––––––––––

Група Б

Гадините
Фуутура
Хебър
Метални конструкции

ПРОГРАМА:

Група А:

Телеграф – Трапезните 12:00

Локомотив Вакарел – Трапезните 12:40

Локомотив Вакарел – Телеграф 13:20

Група  Б:

Гадините – Фуутура 12:00

Хебър – Метални конструкции 12:40

Гадините – Метални конструкции 13:20

Фуутура – Хебър 14:00

Метални конструкции – Фуутура 14:00

Хебър – Гадините 14:40

Класират се първите два отбора от всяка група.
* Възможно е група А да бъде попълнена с четвърти отбор до началото на турнира

ПРОГРАМА ПОЛУФИНАЛИ:

1/ Победител група А – 2-ри група Б 15:20
2/ Победител група Б – 2-ри група А 15:20

ФИНАЛ
ПОБЕДИТЕЛ 1/ – ПОБЕДИТЕЛ 2/ 16:00

 ––––––––––––––––––––––––

1798519_721993994497997_330472405_n

Сдружение “Фуутура”, Агенция БЛИЦ и “Заимов спорт” (zaimovsport.com) имат удоволствието да ви поканят на официалното откриване на благотворителния турнир Фуутура Чарити Къп в подкрепа на 17-годишната Елица Владиславова Христова от Вакарел. Проявата ще бъде с благотворителна цел и приходите ще отидат за лечението и възстановяването на младото момиче.
Със специалното участие на: ветераните на ЦСКА, “Телеграф”, “Фуутура”, сборен отбор журналисти, отбор от шоузвезди и други популярни личности. Очаква се включването и на “Старите легенди”, съставен от бивши футболисти от националния отбор, Славия и Локомотив (Сф). Главни съдии: Християна Гутева и Стоян Алексиев. Официални гости на турнира ще бъдат г-н Пламен Марков, г-н Михаил Мадански, Меци Веселинов и Божидар Искренов – Гибона. Дата: 5 май 2014 г. (понеделник) Начало: 12:00 ч. Финал: 17:00 ч. Място на провеждане – комплекс “Заимов спорт”, парк “Заимов”, София.

Условия за участие на отбори: 

– Профил на турнира – аматьорски; за участници над 16 год.
– Награден фонд: Купа за 1-о место, обозначена с марката “Сдружение за развитие на спорта и спортната култура Фуутура” + квота за участие в следващия турнир.
За всеки играч на отбора, заел първо място, има осигурен годишен абонамент Social +
Ще има и индивидуални награди – статуетки и карти за отстъпки в търговската мрежа, осигурени от Cartаbene – за голмайстор, най-полезен играч и най-добър вратар.
 Екипировка: Собствена, но ще има и осигурени потници и футболни топки.
– Участници: Във Фуутура Чарити Къп ще участват отбори от различните аматьорски първенства и турнири по минифутбол в град София. Записването е отворено и за нови отбори. В момента има записани 6 отбора! Сред тях са футболни ветерани, “Телеграф”, “Фуутура”, “Тангра”, “Лотос”, “Зенит” и “Приятели на Ели”.
 Формат: 15 отбора – 5 групи по 3 отбора, за елиминациите се класират първите отбори във всяка група + най-добрия втори!
Такса участие: 99 лв. на отбор за целия турнир
– Условия: Ползване на 2 минифутболни игрища едно до друго; 2 х 15 минути игрово време; 5 + 1 играчи, неограничени смени; Осигурени опитни съдии и медицинско лице; Съблекални с топла вода; Заведение с кухня точно до игрищата.
– Дата: 05.03.2014 г. Понеделник, 12:00 ч. – 17:00
 Място на провеждане – комплекс “Заимов спорт”, парк “Заимов”, София
 Място и дата на ТЕХНИЧЕСКА КОНФЕРЕНЦИЯ – бул. “Янко Сакъзов”, парк “Заимов”, комплекс “Заимов спорт” – сряда, 30.04.2014, 18:00 часа. Очаква се присъствието на представител на всеки отбор.
– Изготвяне на ПРОГРАМА за Турнира – 30.04.2014, обявяване до петък в сайта и по имейл на представител на всеки отбор-участник.
За контакти и записвания: 0887 883 980- Методиев; 0988 909 201 – Димитров
Очакваме Ви!

Attachment

Фуутура с продукти в Социалния магазин на България

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА ОРГАНИЧНА ТЕНИСКА ОТ ФУУТУРА – ЗА СПОРТ И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ – ТВОЯ Е!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Футуристичен Спортен Шоурум – разгледай, избери, поръчай и използвай със и за здраве!

 Директен Световен Избор за Спорт и Активен начин на живот !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Become a Patron!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Описание Сума
Подкрепете Фуутура BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

--------------------------------------------------------------------

Регистрирай и получи подкрепа за благотворителен спортен турнир Т У К


--------------------------------------------------------------------