Table Tennis Weekend Series – 3 кръг

Татарян и Гогов спечелиха втори пореден кръг от Сериите

12109228_10206759493481796_4711277389274644014_n

Мишел Татарян и Георги Гогов спечелиха втори пореден кръг от Сериите, като победиха убедително всички останали двойки на третия турнир от Table Tennis Weekend Сериите.

Други две млади надежди на тениса на маса в България – Александър Марков / Николай Соколов – завоюваха сребърните медали в дебютното си участие. Те надделяха в преките си мачове над двойките ветерани Петър Тодоров/ Добриян Добрев и Иван Иванов / Владиян Христов

Това беше първият турнир, който проведохме по иновативна за нас схема за игра, която очевидно допадна на участниците –

Всеки отбор се състои от минимум двама играчи, като този отбор е в група с още 3 отбора – в групата се играе „всеки срещу всеки“. Всеки двубой от групата се състои от минимум 3 мача – максимум 5 – в следната поредност: първа ракета от отбора А срещу втора ракета от отбор Б; първа ракета от отбор Б срещу втора ракета от отбор А; третия двубой е двойки; четвъртия е сблъсък между първите ракети на двата отбора и петия – мач между вторите ракети. При това всеки един от мачовете се игра в 3 от 5 гейма.

Очаквайте следващия вълнуващ турнир от Сериите още този месец – точната дата ще бъде обявена в сайта на Фуутура, Gamemasters, Facebook и най-големия форум за тенис на маса в България.

Вижте всички резултати от турнира тук

Вижте всички снимки от турнира и награждаването тук