Тенис на Маса – Table Tennis Weekend Series – 22.11.2015

Сдружение Фуутура и Game Masters имат удоволствието да Ви поканят на четвъртия есенен турнир по Тенис на Маса, който ще се проведе в още по-специален формат – отборен и индивидуален. Всеки отбор ще се състои от двама души, а всеки мач ще се състои от общо пет срещи – индивидуални двубои първа ракета отбор А срещу втора ракета от отбор Б, първа ракета Б срещу втора А, двойков (отборен двубой) и след това срещи между първите ракети и срещи между вторите ракети.

Схемата на турнира ще се определи спрямо броя записани, но със сигурност отборът ви ще изиграе минимум три мача (с минимум по 3 и максимум 5 срещи във всеки мач).
Вариант 1 – Всеки срещу всеки
Вариант 2 – Групи и елиминации

Турнирът гарантира на всеки участник минимум 6 изиграни срещи в турнира, без значение от това дали това са победи или загуби! Правилата и за единичните, и за двойките, са стандартните – 2 от 3 гейма – до 11 точки.

Във всеки турнир ще бъдат раздавани трофеи и медали за най-добрите състезатели, както и предметни награди от спонсорите – испанска спортна екипировка и/или ваучери за отстъпка и/или еднодневни карти за достъп до фитнес и спа комплекс в София и други!

Датата на следващия турнир е неделя, 22.11.2015 г., 11:00 ч.
Пожелаваме успех на всички участници!

Турнирите ще се провеждат в залата за тенис на маса „Йото Дреновски“ към НСА, която се намира в центъра на София, улица Гургулят N1, точно зад 9-та френска гимназия. Повече информация, заедно със снимки на входа и начина, по който можете да намерите мястото тук:
http://tabletennis.bg/zaliSofia/Entries … m_NSA.html.

Ако нямате съотборник се свържете с нас, за да ви помогнем да си намерите партньор.

За записвания и контакти с нас – коментари под събитието, както и на нашите страници за контакти в www.gamemasters.eu и www.footura.com

Attachment