България има вече своите шампиони, които ще я представят на Европейската лига през 2016

България има вече своите шампиони, които ще я представят на Европейската лига през 2016

Приключи последното официално състезание по джаги за тази година у нас – Второто издание на Българската национална джаги лига, този път с партньорството и на Сдружение Фуутура

Междуклубното първенство се проведе на 29.11.2015 в клубната база на СК „Джагоарс” и определи шампионите на странта по футбол на маса.  Над 70 състезатели се включиха в това елитните състезание. Шест отбора при мъжете и три отбора при жените се опитаха да спечелят купата по джаги на България. Всички показаха умения и се раздадоха на футболната маса и след многочасови битки и джага емоции новите шампиони бяха определени.

При мъжете шампионската титла грабна отборът на новооткрития клуб по джаги от град Созопол – „Нинджа гларуси”. След напрегната и драматична игра, Гларусите победиха на финала отбор „Джаго 1” с резултат 7:4.

22954131163_a10ba95882_z

Щастливи сме отново да допринесем за радостта на шампионите по джаги!

Женската надпревара завърши с финал между отборите на утвърдения във времето клуб „Сторм Райдърс” и най-младия и проспериращ клуб „Джагоарс”. С категоричен резултат момичетата от „Стормс Райдърс” доказаха, че заслужават шампионската титла.

Ето и финалното класиране:
При мъжете:
1. Nindja seagulls
2. Jago1
3. Ja-Ra
4.The Black Knights
При жените:
1. Storm Riders
2. Jago girls
3. The Black Knights

Шампионите на България ще представят страната ни на Европейската шампионска лига през май 2016 в Париж.
Да им пожелаем успех и много победи!

Poster_BFLII_medium

Attachment