АЗ И СПОРТЪТ събира есета, снимки и видео, награждаването е на 26 май

„Аз и Спортът“ –  конкурсът за всички ученици от столичните училища, продължава да събира есета, видеа и снимки. Вече са ясни датата и мястото за награждаване на 3-те най-добри произведения във всяка категория, както и 7-те отличителни награди. 

Официалната церемония по награждаването на конкурса „Аз и Спортът“ на Сдружение Фуутура ще бъде на 26.05.2016 г., 17:00 часа в Инфоцентъра на София 2018, намиращ се на бул. „Михай Еминеску“ 5

Условия за участие и Правила:

Могат да участват ученици до 18 години от училищата в гр. София с
Есе – до 2 страници
Видео – до 2 минути
Снимка – до 2 снимки
Към материалите, моля изпратете ни информация и за вашите имена, години и училище
Краен срок за изпращане на материали – 09.05.2016 г.

Можете да участвате чрез няколко достъпни начина –

  1. Изпращате ни по имейл вашите есе, снимка или видео по темата – info@footura.com
  2. Публикувате публично във фейсбук вашите есе, снимка или видео по темата, като използвате хаштаг #АзиСпортът
  3. Директен ъплоуд на вашите вашите есе, снимка или видео по темата на стената ни във Фейсбук, групата на Фуутура или страницата ни

Забележки:

Изборът на победителите в конкурса ще бъде определен чрез измерване на брой харесвания под публикациите на участниците и след допълнителна оценка на нашето жури. Ако ни изпратите произведението си по имейл, то ще бъде качено под хаштаг #АзиСпортът във Фейсбук и там също ще може да събира подкрепа.

Забележки:Фейсбук няма нищо общо с провеждането на конкурса, както и не се използват функциите на платформата с цел участие и победа.
Сдружение Фуутура си запазва правата да променя базови и други условия на конкурса във всеки един момент.
Сдружение Фуутура ще определи победителите на база най-популярни и харесвани произведения (есе, снимка или видео по темата „Аз и Спортът”).
Награждаването ще бъде публично и медийно отразено и ще се проведе през месец Май 2016 г. Предвидени са 3 призови, както и 7 отличителни награди за най-добрите сред участниците.
„Проектът е съфинансиран от Програма за изпълнение на Общинска стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и се реализира в подкрепа на инициативата «София – Европейска столица на спорта през 2018 г.»

За пълните условия на конкурса, както и за уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на имейл info@footura.com 

cveten-1-page-001

sofia2018

 

 

 

 

 

 

Снимка: sportuvai.bg