Благотворителен Футбол за приятел – за Георги Богданов

Благотворителен Футбол за приятел – за Георги Богданов

Кметът на район Банкя Рангел Маринов и общинският съветник Анна Стойкова също подкрепят каузата

Футболистът Георги Богданов: „Ще изляза победител от тази борба!“

„Няма начин да няма начин!“ – собственоръчно написва големият Кубрат Пулев на картичка дарена на за един специален търг. Търг, чрез който всеки спортен фен може не само да стане притежател на уникален трофей с автограф, а и така да се включи в една благородна кауза.„Няма начин да няма начин!“ – става и мото на едно цяло футболно братство решено на всичко, за да помогне на младият футболист Георги Богданов да пребори най-страшната болест. Прави го по всевъзможни начини, но най-добрият, разбира се, е спортът!

Изминалата неделя спортното игрище към Гимназията в гр.Банкя стана домакин на един футболен мач, където липсваха грубости и спортна злоба, а се усещаше единствено и само енергия на подкрепа и безгранична и безусловна любов. А за нейната реализация помогнаха мнозина, сред които и кметът на район Банкя Рангел Маринов.

Успяхме да се видим и със самия Георги, който не можа да скрие сълзите си на благодарност към всичко, което се случва в името на неговото здраве и живот и доказа на всички, че най-доброто лекарство всъщност е любовта и силната увереност, че „Няма начин да няма начин!“
А, ако още не сте го направили, ето така може да помогнете и вие:

Сметка на ГЕОРГИ ПЕТРОВ БОГДАНОВ

IBAN: BG65STSA93000023838222
BIC code / STSABGSF

Виж още снимки от събитието!

Сдружение Фуутура също подкрепи тази инициатива

Източник: http://inlife.bg/

Attachment