Махарани е новият шампион в Спортувай с кауза на Фуутура

Махарани е новият шампион в Спортувай с кауза на Фуутура

Отборът на Махарани е новият носител на Фуутура Charity Cup – издание 03.03.2017 г. – 3 години  Charity Cup турнири

Българска Асоциация МиниФутбол /БАМФ/, ФК Орловец – 2015 и Сдружение Фуутура организираха пореден благотворителен футболен турнир на 03.03.2017 г. , петък от 15:00 часа.

БНТ анонсира турнира. Енергийна напитка номер 1 Red Bull също подкрепи инициативата, като подари крила на участниците.

Турнирът се проведе на 3 март – националният празник на Република България – точно 3 години след първия благотворителен турнир на Фуутура

Сдружение Фуутура изказва благодарност към всички участници за коректното поведение и съпричастността към каузата. Капитаните на участващите 7 отбора ще бъдат уведомени и ще получат копие на документите за превода на парите към семейството на Кристина. Това ще стане още в началото на следващата седмица

Резултати:

Група А

1 2 3
1. Кремиковци ///  1:2  2:3
2. Торнадо  2:1 ///  2:1
3. Wywerians  3:2 1:2 ///

Група Б

1 2 3 4
1. Хабиби ///  1:4  1:2  2:5
2. Махарани  4:1 ///  4:3  5:2
3. Джентълмените  2:1  3:4 ///  2:5
4. Аполо  5:2  2:5  5:2 ///

½ финали

Торнадо – Аполо – 1:5
Махарани – Wywerians – 6:1

ФИНАЛ:
Аполо – Махарани – 0:3

ШАМПИОН: МАХАРАНИ
ФИНАЛИСТ: АПОЛО

Вижте всички снимки и видео материали ТУК

Първият турнир се проведе навръх националния празник 3 март (2014 г.) и протече при голям интерес от участници и публика. Тогава помогнахме на 9-годишната Йоана Йорданова от гр. Нови Искър. Вторият турнир се проведе на 5 май и имаше за цел набиране на средства за лечението и възстановяването на 17-годишната Елица Владиславова Христова от Вакарел. Продължихме с благотворителен турнир в подкрепа на 26-годишната Наталия Велева. Последваха два турнира за малкия Радослав от Бургас. След това на 12 юли 9 отбора взеха участие в благотворителния турнир “Да подкрепим Кристиян”. След това направихме турнир и за Силвия Петрова; впоследствие – и за Георги Гьотенов – проект, спечелил и в Ятото. Последва турнир за Ива от Кокаляне – отново проект, спечелил и в Ятото, а 2015 завърши със зимен благотворителен турнир за малката Алекс. 2016 започна с нов турнир в подкрепа на Ива от Кокаляне, а след това и турнир за децата на ФК Искър Дружба, последваха турнири за Георги от Пловдив, както и болница Света София в София, след това подкрепихме и турнира в подкрепа на Георги Богданов, в края на 2016 и началото на 2017 оррганизирахме 2 турнира в подкрепа на Кристина Тодорова.

В турнирите са взимали участие ветераните на “Левски”, “Телеграф”, “Фуутура”, “Тангра” – участник на Световното първенство за бездомни, “Отбор на сърцето” със специалното участие на Лео Бианки, Пацо от Гълъбово, Спенс, Играта, Орлин Павлов, група “Скандал”, DJ Дончо, Миро от Биг Брадър, „Асен и приятели“, ЗЕС, “Метал Констръкшън”, “Победител 2014”, “Лъвовете”, “Тракия”, “Феникс”, “Трапезните”, “Ел феномено”, воден от култовия си треньор Виктор Цветанов – Джейсън Стейтъм, “Хебър”, “Билдком”, “Стоун компютърс”, “Метални контрукции”, подсилени от най-популярния италианец в България – Лео Бианки, “Локомотив” (Вакарел), “Гадините”, Сантяго Бернабеу, Левски-Г, Торнадо, Аполо, Махарани и много др.

Attachment