Плажен волейбол и този уикенд в София

Плажен волейбол и този уикенд в София

И през август месец феновете на плажния волейбол в столицата ще могат да гледат любимата си игра

На 12 и 13 август предстои третия кръг от поредицата турнири по плажен волейбол SOFIA BEACH MASTERS 2017. Състезанията ще се проведат на плажния корт – Бонсист, ул. Професор Н. Генчев.

Надпреварата се провежда в категории мъже и жени в схема – квалификации и елиминации. Играе се по FIVB правилата за плажен волейбол. Входната такса за турнира e 10 EU на състезател (седмица преди турнир), 15 EU на състезател (до техническата конференция, четвъртък /преди турнира/ 20 h на корта по плажен Бонсист) и 0 EU на състезател от U16 отбор (отбор със състезател до 16 години – макс 1 отбор). Към момента участие в турнира са заявили над 50 човека и записването продължава!

Всеки, който иска да се включи в предстоящия кръг на турнира, може да се регистрира, като подаде информация на следния мейл: beachvolley.bg@gmail.com

В състезанието нямат право да участват състезатели, представяли България в международни турнири по плажен волейбол в годините 2013-2017 година.

Наградният фонд се определя като процент от входните такси и ще бъде раздаден за първите три места. Класирането ще се определи спрямо точките от най-добрите три постижения от възможните четири турнира. Той ще се връчи на 28 август 2017. При равен брой точки се гледат точките от четвъртия турнир, мачовете между отборите с еднакви точки и спечелени геймове.

Организаторите осигуряват: вода, топки за игра Mikasa VLS 300, медали и купи, Livescore, Online tournament draw, Livestream, музика, награден фонд, Съдии за финалните фази на турнира, лекар.

Състезателите осигуряват: такса участие, медицински документ, гарантиращ здравето на състезателя и доброто си настроение.

В изминалите два кръга на SOFIA BEACH MASTERS 2017 участие взеха десетки състезатели от цялата страна – София, Варна, Русе, Стара Загора, Пловдив, Смолян, Плевен, Сливен и др. Последният кръг от турнира ще се състои на 26-27 август.

Основен партньор и организатор на събитието е СК „Джагоарс” съвместно с екипа на Sofia Beach Masters и сдружение Фуутура.

Входът за публиката е свободен.
Начало на всички дни на турнира:
8:00ч.
Повече информация може да намерите тук: https://www.facebook.com/SofiaBeachMasters2017

Attachment