Финален кръг от веригата турнири по плажен волейбол в софия

Финален кръг от веригата турнири по плажен волейбол в софия

През изминалите летни месеци на плажния корт – Бонсист, ул. Професор Н. Генчев в столицата, се проведоха поредица турнири по плажен волейбол. Те са част от веригата SOFIA BEACH MASTERS 2017, която се провежда за първи път.

Почти 100 са състезателите, които взеха участие в трите кръга на турнира до сега. Събраният награден фонд, който е 50% процента от входните такси на участниците, до момента е 1460 лв. След последния кръг, той ще бъде разпределен за топ 6 състезателите както при мъжете, така и при жените. Класирането ще се определи спрямо точките от най-добрите три постижения от възможните четири турнира. Наградният фонд ще бъде връчен на 27.08.2017 г.

Последният кръг от турнира ще се състои на 26-27 август. Тогава ще стане ясно, кой ще вземе призовите места и купата на Sofia Beach Masters 2017.

Таксата за участие за четвъртия кръг от веригата турнири е 20 лева за състезател, като записването е отворено до 20:00 часа в четвъртък – 24.08.2017 г. Към момента има записани, около 40 състезатели за финалния кръг. Всеки, който иска да се включи, може да се регистрира, като подаде информация на следния мейл: beachvolley.bg@gmail.com. Входът за публиката е свободен. Начало на събитието: 8:00 ч.

През изминалия кръг на турнира, който се състоя на 12-13 август, се изиграха 111 гейма за два дни. Професионални волейболисти от зала пробваха късмета си и безспорно вдигнаха атрактивността и красотата на волейболната продукция, като в следствие на това се получиха много изненади и оспорвани мачове. В състезанието се включиха състезатели от всички по-големи градове в страна.

Победителите от третия кръг при жените са опитната двойка Мая Хаджиева/ Ради Сербезска, а при мъжете – Михаил и Николай Атанасови.

Организаторите на събитието – СК „Джагоарс” съвместно с екипа на Sofia Beach Masters и сдружение Фуутура се надяват турнирът да стане традиция и да радва любителите на плажния волейбол от цялата страна и занапред.

Повече информация може да намерите тук: https://www.facebook.com/SofiaBeachMasters2017

Attachment