Фуутура се представи на Кариера с кауза

Фуутура се представи на Кариера с кауза

Сдружение Фуутура участва на петото поредно издание на „Кариера с Кауза“ – след четири поредни успешни издания от 2013 насам, форум „Кариера с Кауза“ отново даде сцена на неправителствени организации, инициативи и сдружения да представят дейността си и начините, по които могат да бъдат подкрепени.  Събитието се проведе на 25 ноември 2017 като имаше за основна цел да се фокусира върху ползите от доброволчеството и реализацията в неправителствения сектор. Тази година бяха покакани за участие и бизнес организации с изявена социална отговорност.

Сдружение Фуутура участва за първи път на този форум и за втори път на НПО изложение в рамките на една седмица. Щандът ни имаше за цел да запознае участниците с текущите и наскоро приключените ни дейности, с цялостната визия на организацията, както и да съберем интерес за стаж и съвместна бъдеща работа.

Можете да научите повече за събитието на http://karieraskauza.eu/

Екипът на Фуутура – съставен от двама участници в проекта и един доброволец използва възможността да представи проекта MATCH  – Social inclusion opportunities, съфинансиран по програма Еразъм + на Европейски съюз и насочен към младежи от онеправдани и рискови социални групи, младежи, които се интересуват от спорт и мигранти.

Attachment