Фуутура с два благотворителни турнира в подкрепа на терапевтичен център

Фуутура с два благотворителни турнира в подкрепа на терапевтичен център

Сдружение Фуутура проведе заключителните си два турнира за 2017 година – по тенис на маса и по тенис на корт. Турнирите бяха и с благотворителна цел, като парите, събрани от участниците, ще бъдат дарени на терапевтичен център (за работа с деца с аутизъм) МАЛАЛА гр. София. Събитията бяха проведени в неделя, 17.12., а по същото време имахме и спортно-терапевтично занимание с децата от центъра, което да подпомогне тяхното развитие по отношение на координация, физическа активност, ангажираност на вниманието, комуникация и др.

Турнирът по тенис на маса се проведе в CLUB 88 в Студентски град, като отново събра някои от най-добрите аматьорски играчи в спорта, както и няколко нови лица- дошли да поспортуват и да подкрепят каузата. Шампион отново стана непобедимия и лице на аматьорския тенис в България – Петър Тодоров – ЧиЧо ПеШо. Втори стана Руси Джамбазки, а трети – Владиан Христов.

Тук можете да видите цялото класиране до 8 място, както и Генералното класиране след 7 кръг
* Предстои да се изиграе последния, 8-и кръг, който е предвиден за неделя, 13 януари.
1. Петър Тодоров
2. Руси Джамбазки
3. Владиан Христов
4. Пенчо Костов
5. Марио Георгиев
6. Константин Калинов / Мишо Михайлов
7. Стамен Дуловски
8. Христо Влахов

ГЕНЕРАЛНО КЛАСИРАНЕ СЛЕД 7 КРЪГ:
1. Петър Тодоров (58 т.)
2. Константин Калинов (33 т.)
3. Марио Георгиев (26 т.)
4. Владиан Христов (22 т.)
Пенчо Костов (21 т.)
5. Руси Джамбазки (19 т.)
6. Даниела Василева (14 т.)
7. Добриян Добрев  (10 т.)
Васил Янев (10 т.)
8. Даниел Костов (8 т.)
Ивайло Каменов (6 т.)
9. Кристиян Цветанов (5 т.)
Младен Митев (5 т.)
10. Христо Влахов (4 т.)
11. Кирил Мизов (3 т.)
Ивайло Каменов (3 т.)
Делян Цолов (3 т.)
Стефан Цветков (3 т.)
Мишо Михайлов (3т.)

Вижте всички снимки ТУКhttps://drive.google.com/open?id=1WziLhhIUCetsQpQH4V7vJWjCi4DVqGH3
Бихме искали да благодарим на CLUB 88 за подкрепата в осъществяването на благотворителната кауза и в намеренията ни да развием още повече модела Спорт с кауза. Разбира се, благодарности и на всички участници за включването им в спортното събитие и в каузата.

Следобяда на 17.12. организирахме и турнир в най-аристократичния спорт – Тенис на корт. Записаха се за участие някои от най-редовните участници в наши турнири, а ние бихме искали да им благодарим за присъствието и подкрепата. В самия турнир резултатите не бяха от първостепенно значение, въпреки това участниците поиграха в подкрепа на каузата и заслужиха Фуутура купите за Шампион, финалист и за трето място, като не липсваха отново известни имена в аматьорския спорт и, съответно – отлични тенис изпълнения и равностойни срещи. След изиграването на всички срещи шампион стана Веселин Димитров, втори стана Тихомир Желев (който затвърди отличната си форма през годината и получи годишната си награда за VIP Club шампион), загубил след 5:5 и 3:7 в тайбрека, а трети – Михаил Иванов.

Вижте всички снимки ТУК – https://drive.google.com/open?id=1tPno-aPI5oMfi8ATMALK-je2ZElYehRP

Сдружение Фуутура пожелава на всички участници, партньори и приятели Весело и топло посрещане на Коледните празници- както и все по-добри спортни постижения през новата 2018 година.

Attachment