Екип на Фуутура изготви подробна карта на спорта в София

Екип на Фуутура изготви подробна карта на спорта в София

В работата си по оптимизиране на информацията за възможностите за спорт и активен начин на живот в гр. София, екип на Сдружение Фуутура изготви карта на Спорта – с цел улеснение при търсенето на места за спорт и активен отдих и терени и клубове по видове спорт.

С GOOGLE Карта на Спорта в София можете да търсите по име на спортния клуб, организация или съоръжение, по квартал и точен адрес, по име на председател и по много други критерии – обозначавани в синьо.  Картата е отворена и при търсене показва резултати и на всички останали (неспортно) обекти, фирми, институции и др. – обозначавани в червено.

Ако сте спортен клуб или организирате тренировки и имате желание да присъствате на Карта на Спорта в София, свържете се с нас на имейл info@footura.com / изпратете ни адрес, работно време, сайт (или фейсбук страница), телефон, видове спортове които могат да се практикуват.

Присъствието на спортните обекти (както и обекти от всякакъв тип) на тази карта е изготвено с доброволен труд от страна на Сдружение Фуутура и не е с комерсиална цел. Нашето желание е да промотираме спорта и активния начин на живот като улесним намирането на най-подходящите пространства за практикуване на абсолютно всички видове спорт в строличната градска среда.

Повече информация и разделение по видове спорт можете да видите в специалната страница на Фуутура ТУК

Също така, като част от усилията ни за промотиране на спорта и здравословния начин на живот сред гражданите и гостите на столицата – в годината, когато София е Европейска столица на спорта, а България е Европредседател, изготвихме и две специални групи в една от социалните мрежи, където да събираме и промотираме информация за:
1. отворени спортни дейности в София – ТУК 
2. спортни събития с благотворителна цел – ТУК

Част от споменатите дейности са подкрепени от проект HEPNESS*
*Сдружение Фуутура е сред организациите, обединили усилия за развитие на политики и практически дейности по отношение на по-доброто усвояване на градските територии, промотиране на ключови здравни и спортни принципи и активен начин на живот. Транснационалното сътрудничество под надслов HEPNESS (Healthy Environment Promotion aNd Ecosystem Services Support for ACTIVE CITIES development), в което градове, изследователски и спортни организации се стремят към нови синергии за развитието на по-здравословна среда в градовете, като подобряват културните и природните активи и екосистемните услуги за насърчаване на спорта и активния начин на живот, е съфинансирано по програма Еразъм + на Европейския съюз.

Фуутура с продукти в Социалния магазин на България

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА ОРГАНИЧНА ТЕНИСКА ОТ ФУУТУРА – ЗА СПОРТ И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ – ТВОЯ Е!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Футуристичен Спортен Шоурум – разгледай, избери, поръчай и използвай със и за здраве!

 Директен Световен Избор за Спорт и Активен начин на живот !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Become a Patron!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Описание Сума
Подкрепете Фуутура BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

--------------------------------------------------------------------

Регистрирай и получи подкрепа за благотворителен спортен турнир Т У К


--------------------------------------------------------------------