Защо имам кауза ли? Защото съм егоистка!

Защо имам кауза ли? Защото съм егоистка!

Готиният сервитьор отваряше следващата бутилка. Компанията бе безкрайно весела и безкрайно приятна. Сред пиперливите шеги и наздравиците се умълчаваме. Една от най-добрите ми приятелки има рожден ден. Безумно красива е! И тъкмо изрича на глас една част от мечтите за новата година от своя живот. Друга навярно запазва за себе си…

Вдигаме поредния шумен тост за нея и нейните мечти. Толкова силен, че сякаш очакваме вселената да отпуши ушите си и съдбата да спомогне за сбъдването на мечтите ѝ по най-бързия начин. Толкова звънък, че хората от съседните маси се чудят дали се смеем или плачем. Дали не сме пияни, които на моменти изтрезняват.

Истината се нарича въодушевление. От миналото и какво е направило от нас. От бъдещето, за което се молим да е добро. Боже, как искаме да е добро! За хората, които вече повече от 20 години държат ръката ни и за тези, които съвсем скоро сме срещнали.

Точно там – между десетки непознати, готиният сервитьор, който става почти познат и хората, които те обичат от цялото си сърце се появяват и въпросите за живота. Защо сме се родили? Как да го живеем? Как да не съдим другите, ако живеят своя живот по начин, който не ни харесва? Колко цветни сме всъщност! И най-важното – какво искаме да видим, ако се обърнем след 20-30-50 години назад? Какво ще си спомняме, докато бичим айляк на някой облак?

Първите отговори са неизвестни. Но последните навярно осмислят всички останали. Отговорът е КАУЗИ – не 1, не 2, не 5. Десетки каузи. И не заради някой друг. Каузи от чист егоизъм! – заради самия себе си…

Каузи, които ще ни помогнат да виждаме смисъл в дните си! Каузи, които ще ни помогнат да видим себе си в една по-добра светлина. Каузи, които ще ни помогнат да създадем един по-добър свят. Не заради друго, а защото ние самият искаме да живеем в по-красива среда.

Каузи, които ще ни карат да не спираме да говорим за тях и собствената ни роля в изграждането на един по-добър свят. Каузи, които ще ни помагат ежедневно да извличаме своите истини за света. Каузи, които ще ни отворят очите и ще разберем, че вълшебства има и на планетата Земя!

Да бъдем супергерои е лично право. Не екранен образ, не герой от книга… Избор на всеки един човек!

Изберете си кауза! Още днес! Още сега! Ще си мислите, че спасявате света. Всъщност ще спасявате себе си…

Автор: Гергана Ватова
Източник: www.uspelite.bg

Attachment

Фуутура с продукти в Социалния магазин на България

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА ОРГАНИЧНА ТЕНИСКА ОТ ФУУТУРА – ЗА СПОРТ И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ – ТВОЯ Е!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Футуристичен Спортен Шоурум – разгледай, избери, поръчай и използвай със и за здраве!

 Директен Световен Избор за Спорт и Активен начин на живот !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Become a Patron!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Описание Сума
Подкрепете Фуутура BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

--------------------------------------------------------------------

Регистрирай и получи подкрепа за благотворителен спортен турнир Т У К


--------------------------------------------------------------------