Марио Георгиев спечели летния турнир, подгласници – Кристиян Цветанов и Стефан Цветков

Марио Георгиев спечели летния турнир, подгласници – Кристиян Цветанов и Стефан Цветков

Сдружение Фуутура проведе летен приятелски турнир по тенис на маса за любители. В подготовка за предстоящия есенен сезон във втория най-практикуван спорт на амтьорско ниво, Фуутура и Клуб 88 посрещнаха някои от най-нетърпеливите участници. Сред тях личаха имената на опитните и винаги жадни за победи Марио Георгиев и Стефан Цветков, както и на по-младите Кристиян Цветанов и Младен Митев. Имаше и дебютанти на наши турнири – в лицето на Йордан Колев и Илиян Младенов. Всичките те – плюс още няколко по-непретенциозни играчи сфромираха мини първентсво по системата „всеки срещу всеки“.

Както можеше да се предположи, фаворити бяха Марио Георгиев, Стефан Цветков, Кристиян Цветанов и Младен Митев, а приятно изненада и Илиян Младенов, а резултатите го доказаха:

1 Марио Георгиев 10 победи и 2 загуби

2 Кристиян Цветанов  10 победи и 2 загуби (0:2 в директните мачове срещу първия

3 Стефан Цветков 9 победи и 3 загуби

Вижте и годишното подреждане за всички спортове във Фуутура VIP CLUB – ТУК

Вижте всички снимки ТУК – https://drive.google.com/drive/folders/1FXhgoTm3SNM4x_LBk0fHZ8f_Fa7mxBVd

Не забравяйте също така, че със всяко свое участие вие директно допринасяте за развитието на модела Спорт с кауза, подпомагайки Фуутура Спортна Благотворителна Лига и каузите, които тя подкрепя – вижте повече ТУК – https://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga 

Очаквайте и информация за стартиращия на 09.09. нов сезон от Аматьорската лига по тенис на маса на Фуутура и Клуб 88 в Студентски град. 

Attachment