Фуутура награди VIP Club шампионите си за 2018 година

Фуутура награди VIP Club шампионите си за 2018 година

На скромна церемония в CLUB 88 в Студентски град, където майсторство показват тенис на маса играчи от различни поколения, Сдружение Фуутура закри спортния си сезон, като спази традицията да награждава с предметни награди най-добре представилите се спортисти в различните спортове – победителите във VIP CLUB 2018

И тази година шампиони станаха почти легендарните

Петър Тодоров (многократен Шампион по тенис на маса)
и
Тихомир Желев (многократен Шампион по тенис)

За нас е удоволствие, че те участват и печелят на нашите турнири, а заедно с това и на много други турнири из София и страната. VIP Club наградите и този път бяха предметни и максимално практични, като във всяка награди имаше и пожелание от нас към тях:

„Комплект за домакинството“ – за да може да компенсираме поне малко отсъствието им от вкъщи, когато спортуват и през 2019 година отново редовно да практикуват любимия спорт
„Наздраве“ награда – какво е успехът ако не е отпразнуван подобаващо? Пожелаваме им и през 2019 година да имат много поводи за празненства и почерпки.
„Отстъпки“ – подарихме им и по една карта за отстъпки с доста атрактивни обекти и условия – Homemax (-7%), Petrol (0.05-0.07 ст. / литър), Диана (-33 %), eLed (-10 %), Еконт (-10 %), Топливо АД, Екстрем Спорт (-10 %) и др.

От своя страна шампионите Петър Тодоров и Тихомир Желев пожелаха на присъстващите бъдещи успехи, както и да ги затрудняват малко повече, а на организаторите – повече и по-оспорвани състезания по различни видове спорт.

 

Attachment