Тихомир Желев сломи нови претенденти за 90-та

Тихомир Желев сломи нови претенденти за 90-та

Този уикенд се проведе и втория турнир от Footura Charity Tennis Tour 2019 (Първенството с 9 кръга – турнири) – част от Спортна Благотворителна Лига – https://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga/). Участниците можеха да се насладят на отличните условия на клей кортове 18:82 в Студентски град, а шампион за пореден път стана Тихомир Желев, като и този път трябваше да вложи всичките си умения, тъй като желаещите да го детронират се увеличават все повече – този път той надделя над най-сериозните претенденти Веселин Димитров и Иван Радев и запази 100-процентовият си актив от двата кръга. Така Тихомир спечели 90-та си купа от Тенис турнири, а този път подгласниците с отличия за 2-о и 3-о място станаха Веселин Димитров и Иван Радев. Първите шест в класирането взимат съответно по 10 (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място), 5, 4, 3 точки – и това сега го направиха: Тихомир Желев (10), Веселин Димитров (8), Иван Радев (6), Анатоли Врайков (5), Емил Методиев (4). Сборът от точките през всичките кръгове за периода формират и Генералното класиране, което можете да намерите в края на статията.

След 2-и кръг от сезон 2019 на Фуутура Charity Cup  имаме следното подреждане по точки:
1. Тихомир Желев 20 т.
2. Тихомир Казаков 8 т.
Веселин Димитров 8 т.
3. Танчо Сакутов 6 т.
Иван Радев 6 т.
4. Симеон Симеонов 5 т.
Анатоли Врайков 5 т.
5. Емил Методиев 4 т.

Представяме ви и Генералното класиране след 2 кръг (за 2019 година):

[wpcm_standings limit=“0″ comp=“160″ season=“159″ linktext=“Покажи класиранията“ stats=“p,w,l,f,a,gd,pts“ title=“Класирания“ thumb=““ linkclub=“1″]

Вижте и всички снимки от Втори кръг на Фуутура Charity Cup ТУК – https://drive.google.com/drive/folders/10Um2iteRLKPvm_0Zb8OL2eYFxSCs2S30?usp=sharing

Ново: Информация за Годишен Фуутура Ранкинг на Footura Charity Tennis Tour 2019 –
Кръгове: 9

За всеки турнир (общо 9) от Фуутура Charity Cup Шампионат 2019 година се дават следните точки: по 10 (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място), 5 (за четвърто място), 4 (за пето място) и 3 точки (за шесто място). Сборът от тези точки определя носителят на голямата награда – Ваканционен Пакет за двама по избор от СПА, морски, планински, селски, винен, културен или друг вид туризъм в България! При равен брой точки ще се следи общото представяне на играчите в Генералното класиране за сезона (вижте най-отдолу). За да участва в Годишен Ранкинг всеки трябва да е играл в минимум 5 от кръговете (4 при 8 или 7 проведени).

Награден фонд за всеки турнир: Купа за победителя в турнира, както и медали за финалиста и третия, точки за VIP Club 2018 (годишната класация на Сдружение Фуутура: 10 т. (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място) и 2 т. за всяко участие (https://footura.com/index.php/vipclub/) и други.
Играете минимум 2 мача в турнира. Получавате (най-вече призьорите) видео и снимково заснемане и отразяване в сайта на Фуутура, в един новинарски сайт и в социалните мрежи (Facebook, Google Plus, Twitter)

Награди Фуутура Charity Cup Шампионат 2019:
Шампионски Купа и ваканционен пакет за двама по избор дестинация в България
Купи за двамата подгласници
Специални награди за ТОП 6
Допълнителни награди за ТОП 10
Специални награди за ТОП класиране в категория Дами, Младежи (16 – 29), Ветерани (над 55)
Отбелязване в социалните мрежи (тагване и отбелязване със хаштагове #шампион #фуутура #аматьорскиспорт #тенис #Tennis #champion #footura #amateursport

Предвижда се и Интервю с Шампиона от всеки кръг с 9 въпроса, което ще бъде публикувано в сайта на Фуутура и (при възможност) в други медии. Ако Шампионът вече е давал интервю, ще бъде интервюиран финалиста и т.н.

Предвижда се и официално награждаване и закриване на сезона за всички играчи с минимум 2 турнирни участия през годината.
Формират се и следните намаления за поредни участия:
при 2 – 10 %
при 3 – 15 %
при 4 – 20 %
при 5 – 25 %
при 6 – 30 %
при 7 – 35 %
при 8 – 40 %
Въвеждат се и Пакетни ваучери (при предварително заплащане), които могат да се ползват във всеки един от кръговете и важат същите % намаления: пр. за 2 участия – 10 % и т.н.

Сдружение Фуутура пожелава Успех на всички участници! Очакваме ви.

За информация и записване – 0887 883 980, Методиев, както и на имейл – info@footura.com

Очакваме ви и на следващия ни турнир, насрочен за 24 март!

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Не забравяйте също така, че със всяко свое участие вие директно допринасяте за развитието на модела Спорт с кауза, подпомагайки Фуутура Спортна Благотворителна Лига и каузите, които тя подкрепя – вижте повече ТУК – https://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga

Attachment