Фуутура Charity Tennis Tour 2019 – 4 кръг

Фуутура Charity Tennis Tour 2019 – 4 кръг

Този уикенд се проведе и четвъртия турнир от Footura Charity Tennis Tour 2019 (Първенството с 9 кръга – турнири) – част от Спортна Благотворителна Лига – https://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga/). Участниците можеха да се насладят на отличните условия на клей кортове 18:82 в Студентски град, а шампион този път стана Веселин Димитров, който надделя над вечния фаворит в турнира Тихомир Желев, като по този начин завърза и битката в Генералното класиране. Третото място за пореден път спечели Иван Радев, който надделя в пряк сблъсък срещу Симеон Симеонов.  Първите пет в класирането взимат съответно по 10 (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място), 5 и 4 точки – и това сега го направиха: Веселин Димитров (10),  Тихомир Желев (8), Иван Радев (6), Симеон Симеонов (5) и Емил Методиев (4). Сборът от точките през всичките кръгове за периода формират и Генералното класиране, което можете да намерите в края на статията.

След 4-и кръг от сезон 2019 на Фуутура Charity Cup следното подреждане по точки:
1. Тихомир Желев 38 т. (4 участия)
2. Веселин Димитров 26 т. (3 участия)
3. Иван Радев 18 т. (4 участия)
4. Симеон Симеонов 10 т. (2 участия)
5. Тихомир Казаков 8 т.  (1 участие)
Емил Методиев 8 т. (2 участия)
6. Танчо Сакутов 6 т. (1 участие)
7. Анатоли Врайков 5 т. (1 участие)
Анатоли Йазаджиев 5 т. (1 участие)

Вижте и всички снимки от Четвърти кръг на Фуутура Charity Cup ТУК – https://drive.google.com/drive/folders/112YH7xsWryBQ_E1U9gxY6g_mSa9oWwAC?usp=sharing

Ново: Информация за Годишен Фуутура Ранкинг на Footura Charity Tennis Tour 2019 –
Кръгове: 9

За всеки турнир (общо 9) от Фуутура Charity Cup Шампионат 2019 година се дават следните точки: по 10 (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място), 5 (за четвърто място), 4 (за пето място) и 3 точки (за шесто място). Сборът от тези точки определя носителят на голямата награда – Ваканционен Пакет за двама по избор от СПА, морски, планински, селски, винен, културен или друг вид туризъм в България! При равен брой точки ще се следи общото представяне на играчите в Генералното класиране за сезона (вижте най-отдолу). За да участва в Годишен Ранкинг всеки трябва да е играл в минимум 5 от кръговете (4 при 8 или 7 проведени).

Награден фонд за всеки турнир: Купа за победителя в турнира, както и медали за финалиста и третия, точки за VIP Club 2018 (годишната класация на Сдружение Фуутура: 10 т. (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място) и 2 т. за всяко участие (https://footura.com/index.php/vipclub/) и други.
Играете минимум 2 мача в турнира. Получавате (най-вече призьорите) видео и снимково заснемане и отразяване в сайта на Фуутура, в един новинарски сайт и в социалните мрежи (Facebook, Google Plus, Twitter)

Награди Фуутура Charity Cup Шампионат 2019:
Шампионски Купа и ваканционен пакет за двама по избор дестинация в България
Купи за двамата подгласници
Специални награди за ТОП 6
Допълнителни награди за ТОП 10
Специални награди за ТОП класиране в категория Дами, Младежи (16 – 29), Ветерани (над 55)
Отбелязване в социалните мрежи (тагване и отбелязване със хаштагове #шампион #фуутура #аматьорскиспорт #тенис #Tennis #champion #footura #amateursport

Предвижда се и Интервю с Шампиона от всеки кръг с 9 въпроса, което ще бъде публикувано в сайта на Фуутура и (при възможност) в други медии. Ако Шампионът вече е давал интервю, ще бъде интервюиран финалиста и т.н.

Предвижда се и официално награждаване и закриване на сезона за всички играчи с минимум 2 турнирни участия през годината.
Формират се и следните намаления за поредни участия:
при 2 – 10 %
при 3 – 15 %
при 4 – 20 %
при 5 – 25 %
при 6 – 30 %
при 7 – 35 %
при 8 – 40 %
Въвеждат се и Пакетни ваучери (при предварително заплащане), които могат да се ползват във всеки един от кръговете и важат същите % намаления: пр. за 2 участия – 10 % и т.н.

Сдружение Фуутура пожелава Успех на всички участници! Очакваме ви.

За информация и записване – 0887 883 980, Методиев, както и на имейл – info@footura.com

Очакваме ви и на следващия ни турнир, насрочен за 24 март!

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Не забравяйте също така, че със всяко свое участие вие директно допринасяте за развитието на модела Спорт с кауза, подпомагайки Фуутура Спортна Благотворителна Лига и каузите, които тя подкрепя – вижте повече ТУК – https://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga

Attachment

Фуутура с продукти в Социалния магазин на България

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА ОРГАНИЧНА ТЕНИСКА ОТ ФУУТУРА – ЗА СПОРТ И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ – ТВОЯ Е!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Футуристичен Спортен Шоурум – разгледай, избери, поръчай и използвай със и за здраве!

 Директен Световен Избор за Спорт и Активен начин на живот !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Become a Patron!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Описание Сума
Подкрепете Фуутура BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

--------------------------------------------------------------------

Регистрирай и получи подкрепа за благотворителен спортен турнир Т У К


--------------------------------------------------------------------