Фуутура Charity Tennis Tour 2019 – 8 кръг

Фуутура Charity Tennis Tour 2019 – 8 кръг

Този уикенд се проведе осмия турнир от Footura Charity Tennis Tour 2019 – част от Спортна Благотворителна Лига – https://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga/). Участниците отново можеха да се насладят на отличните условия на клей кортове 18:82 в Студентски град, а шампион стана Веселин Димитров. Второто място отново спечели Васил Беров, като отстъпи този път с 4:6 пред бъдещия шампион, а пък Ивайло Тороманов се пребори за първия си медал от Фуутура след едва второто си участие.  Първите в класирането взимат съответно по 10 (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място) – и това и сега направиха: Веселин Димитров (10), Васил Беров (8) и Ивайло Тороманов (6). Сборът от точките през всичките кръгове за периода формират и Генералното класиране, което можете да намерите в края на статията.

Вижте всички снимки ТУК – https://drive.google.com/open?id=1xvbBjxJSKlVOs_nt1GdRtpaGeZPl4BIV

След 8-и кръг от сезон 2019 на Фуутура Charity Cup следното подреждане по точки:
1. Тихомир Желев 64 т. (6 участия)
2. Веселин Димитров 64 т. (6 участия)
3. Иван Радев 18 т. (4 участия)
4. Васил Беров 20 т. (4 участия)
5. Симеон Симеонов 10 т. (2 участия)
6. Тихомир Казаков 8 т.  (1 участие)
Емил Методиев 8 т. (2 участия)
7. Ивайло Тороманов 6 т. (2 участия)
Танчо Сакутов 6 т. (1 участие)
Георги Казаков 6 т. (1 участие)
8. Анатоли Врайков 5 т. (1 участие)
Тихомир Минчев 5 т. (1 участие)
Анатоли Йазаджиев 5 т. (1 участие)
Калоян Александров 5 т. (1 участие)

Ново: Информация за Годишен Фуутура Ранкинг на Footura Charity Tennis Tour 2019 –
Кръгове: 9

За всеки турнир (общо 9) от Фуутура Charity Cup Шампионат 2019 година се дават следните точки: по 10 (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място), 5 (за четвърто място), 4 (за пето място) и 3 точки (за шесто място). Сборът от тези точки определя носителят на голямата награда – Ваканционен Пакет за двама по избор от СПА, морски, планински, селски, винен, културен или друг вид туризъм в България! За да участва в Годишен Ранкинг всеки трябва да е играл в минимум 5 от кръговете (4 при 8 или 7 проведени).

Награден фонд за всеки турнир: Купа за победителя в турнира, както и медали за финалиста и третия, точки за VIP Club 2018 (годишната класация на Сдружение Фуутура: 10 т. (за Победител), 8 (за Финалист), 6 (за Трето място) и 2 т. за всяко участие (https://footura.com/index.php/vipclub/) и други.
Играете минимум 2 мача в турнира. Получавате (най-вече призьорите) видео и снимково заснемане и отразяване в сайта на Фуутура, в един новинарски сайт и в социалните мрежи (Facebook, Google Plus, Twitter)

Награди Фуутура Charity Cup Шампионат 2019:
Шампионски Купа и ваканционен пакет за двама по избор дестинация в България
Купи за двамата подгласници
Специални награди за ТОП 6
Допълнителни награди за ТОП 10
Специални награди за ТОП класиране в категория Дами, Младежи (16 – 29), Ветерани (над 55)
Отбелязване в социалните мрежи (тагване и отбелязване със хаштагове #шампион #фуутура #аматьорскиспорт #тенис #Tennis #champion #footura #amateursport

Предвижда се и Интервю с Шампиона от всеки кръг с 9 въпроса, което ще бъде публикувано в сайта на Фуутура и (при възможност) в други медии. Ако Шампионът вече е давал интервю, ще бъде интервюиран финалиста и т.н.

Предвижда се и официално награждаване и закриване на сезона за всички играчи с минимум 2 турнирни участия през годината.

Сдружение Фуутура пожелава Успех на всички участници! Очакваме ви.

За информация и записване – 0887 883 980, Методиев, както и на имейл – info@footura.com

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Не забравяйте също така, че със всяко свое участие вие директно допринасяте за развитието на модела Спорт с кауза, подпомагайки Фуутура Спортна Благотворителна Лига и каузите, които тя подкрепя – вижте повече ТУК – https://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga

Attachment