Изхвърлете ненужното от организма, за да дойдат енергия, тонус и здраве

Изхвърлете ненужното от организма, за да дойдат енергия, тонус и здраве

Ако често страдате от простудни заболявания, синузит, болки в ушите, имате тъмни кръгове под очите и подути лимфни възли, непрекъснато влечение към сладко, подпухнали сте, задържате вода, имате целулит, уморявате се лесно, сковани сте, особено сутрин, кожата ви е суха и сърбяща, теглото ви се увеличава необяснимо, то най- вероятно се нуждаете от очистване на организма.

Започнете като избягвате преработените храни, които съдържат консерванти, пестициди и изкуствени съставки. Спрете да консумирате пакетирани, замразени храни, полуфабрикати, „fast foods”, колбаси, месо от животни, които са третирани с антибиотици и хормони. Заменете ги с пресни плодове и зеленчуци, зърнени храни, месо от животни, които не са промишлено отглеждани. Освободете се от алкохола, никотина и кофеина, тъй като тези вещества претоварват организма.

Хидратирайте се! Лимфата, която циркулира в лимфната система съдържа множество вещества, в това число протеини, соли, глюкоза, липиди, бели кръвни клетки, но основно се състои от вода. Една от основните причини за лимфен застой е дехидратацията. За да е ефективен детоксът, приемайте достатъчно вода- поне по 30 мл на килограм телесно тегло. Избягвайте напитките с добавена захар, преработени плодови сокове, енергийните напитки и алкохола, които затрудняват изхвърлянето на токсините, тъй като самите те съдържат вредни вещества. Намалете и приема на напитки, съдържащи кофеин, защото той предизвиква дехидратация.

Яжте в изобилие пресни плодове и зеленчуци, ако е възможно от органичен произход, без изкуствени торове и хербициди! Те съдържат ензими, които подпомагат изхвърлянето на токсините. Фибрите в тези храни са нужни за изчистване на храносмилателната система. Суровите плодове и зеленчуци имат високо водно съдържание, което стимулира  лимфния поток. Особено полезни за изчистване на лимфната система са червените плодове и зеленчуци: цвекло, репички, червени чушки, домати, червено зеле, нар, ябълки, диня, череши, ягоди, грозде, червени боровинки, шипки и т.н. Комбинирайте с листни зеленчуци и подправете с кайен, хрян и чесън, за да стимулирате кръвообращението и имунитета!

Заменете пшеницата със зърнени култури, които не съдържат глутен (просо, елда, царевица, кафяв ориз, киноа и т.н.), тъй като той може да затрудни функционирането на органите по време на детокс. Суровите ядки и семена са източник на есенциални аминокиселини, които са необходими за тъканния растеж и възстановяване. Те, също така, са източник на качествени мазнини.

Храната по време на очистване нека да е лека, разнообразна, богата на фибри и зеленолистни, преобладаващо от растителен произход. Да има леко, неинтензивно движение- ходене, йога или др.
Антипаразитната програма е билкова, детокс терапия, с която се унищожават патогени и се изхвърлят от организма натрупани шлаки. Препоръчителната периодичност, с която се прави тази профилактика на организма е 2 пъти годишно. Какво да очаквате след програмата:
повече енергия и тонус;
по- добра циркулация на кръвта;
по- добра работа на стомашно- чревния тракт, далак, панкреас, черен дроб и жлъчка, бъбреци;
по- добра работа на жлезите с вътрешна секреция.

След антипаразитната билкова терапия се подобряват:
работата на сърдечно-съдовата система;
работата на жлезите с вътрешна секреция;
тялото има повече енергия и жизнен тонус;
имунната система и се справя по-лесно с вируси, бактерии и гъбички;
липсват възпаления и отоци;
кожата е по- свежа и еластична;
метаболизмът на кръвната захар;
работата на отделителната система;
клетъчния метаболизъм;
нервната система;
храносмилателната система;
мозъчната дейност.

Антипаразитната терапия включва детокс чай, течен екстракт от бяло еньовче, Парабаланс- формула от течни екстракти сладък пелин, карамфил и орех и капсули Парахерб с билките сладък пелин, свещен босилек, моминска вратига, мащерка, лайка, уснеа, карамфил, куркума, орех- без пълнители и консерванти.

Вижте повече на https://www.herbalkan.com/bilkovi-programi/antiparazitna-programa-herbalkan 

Attachment

Фуутура с продукти в Социалния магазин на България

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА ОРГАНИЧНА ТЕНИСКА ОТ ФУУТУРА – ЗА СПОРТ И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ – ТВОЯ Е!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Футуристичен Спортен Шоурум – разгледай, избери, поръчай и използвай със и за здраве!

 Директен Световен Избор за Спорт и Активен начин на живот !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Become a Patron!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Описание Сума
Подкрепете Фуутура BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

--------------------------------------------------------------------

Регистрирай и получи подкрепа за благотворителен спортен турнир Т У К


--------------------------------------------------------------------