Фуутура проведе първия Blorange day

Фуутура проведе първия Blorange day

На 15.12.2019 г. Сдружение Фуутура организира първия си спортен фестивал под името Blorange day – спортни събития с масов и състезателен характер,  безплатни за всички участници. Целта ни е това да стане все по-мащабно отворено спортно събитие, което да приобщава все повече хора към спорта, активния и здравословен начин на живот, социалната ангажираност (чрез доброволчество и благотворителност) и др. Освен различните отворени спортни дейности и атрактивните награди, през новата година ще включим и нови неща във фестивала – като кратки семинарни дейности, тематични информационни кампании и др. 

Най-добре представили се и награди от състезателното събитие по тенис на маса взеха: Отличителни медали за ТОП 3 – Петър Стоянов, Филип Дандолов и Петър Михайлов, а по 1 плик с по 4 тренировъчни топки за всеки имаше за всички участници.

Футболът има своя първи шампион и това е отборът на ФК Делта, а капитанът им спечели 1 нова топка.

Всички участници от двата спорта участваха в жребий за ваучер на стойност 15 лв. за закупуване на продукти от Хербалкан – Български билкови продукти от Балкана https://www.herbalkan.com/ – пълният жребий определи по 2-ма печеливши от всеки спорт.
Всички участници от двата спорта участваха в жребий за карти с отстъпки в различни търговки обекти (Homemax (-7%), Petrol (0.05-0.07 ст. / литър), Диана (-33 %), eLed (-10 %), Еконт (-10 %), Топливо АД, Екстрем Спорт (-10 %) и др.) – пълният жребий определи по 2-ма печеливши от всеки спорт.

Всички имат участие и в селекцията за годишните награди на FOOTURA – VIP CLUB 2020, на база на демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие. ТОП участниците от VIP CLUB 2020 ще получат специални купи и годишни отличителни призове на Фуутура

По време на отворените спортни тренировки и турнири се проведоха и годишните награждавания за най-изявените спортисти, участвали в прояви на Фуутура през 2019 г., и това са:
Петър Тодоров, Тихомир Желев и Веселин Димитров
Те получават ваучери на стойност 100 лв. всеки за екскурзия в България през 2020 година. Поощрителни награди (ваучери на стойност 15 лв. за закупуване на продукти от Хербалкан ) бяха раздадени вече на 4-ма от най-редовните участници през 2019 г.

Вижте обзора на първия Blorange day, както и останалите спортни прояви през годината ТУК – https://footura.com/index.php/vipclub/

Очаквайте следващото издание на Footura Blorange day в началото на 2020 година!

Фуутура с продукти в Социалния магазин на България

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА ОРГАНИЧНА ТЕНИСКА ОТ ФУУТУРА – ЗА СПОРТ И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ – ТВОЯ Е!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Футуристичен Спортен Шоурум – разгледай, избери, поръчай и използвай със и за здраве!

 Директен Световен Избор за Спорт и Активен начин на живот !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Become a Patron!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Описание Сума
Подкрепете Фуутура BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

--------------------------------------------------------------------

Регистрирай и получи подкрепа за благотворителен спортен турнир Т У К


--------------------------------------------------------------------