Активни дори вкъщи- спортни предизвикателства

Активни дори вкъщи- спортни предизвикателства

Наистина да се мотивираме да бъдем активни е повече от трудно, кагато възможностите за спорт са силно ограничени. Ходенето до магазина, разходка на двора и терасата или дори изкачването на стълби – всичко вече ни излежда по нов начин в стремежа ни да се движим повече. В интернет пространството се появиха десетки предизвикателства от всевъзможни фитнес инструктори, професионални спортисти или обикновенни хора. Спортът и движението са наистина важни за нас и изпълнението на някое от предизвикателствата има много ползи.

Можете да го споделите в социалните медии, но само ако искате. Няма награди, няма цели, различни от тези, които сте си поставили, за да зададете таймер за 30 минути в даден момент през деня.

Със сигурност можем да измислим и различни игри за цялото семейство като федербал, футбол или други игли с топка за тези които имат двор. А за всички останали може семейно да започнете някои от 30-дневните предизвикателства в мрежата. Така освен, че ще се мотивирате заедно, ще прекарате незабравими семейни мигове, а защо не и да го превърнете в навик и във времената след карантината.

Бъдете креативни, а ние ще ви споделяме някои от най-добрите идеи:

 

Денислава Колева

Attachment