Фуутура Еразъм дни с над 100 публикации в социалните мрежи и над 5000 достигнати потребители онлайн

Фуутура Еразъм дни с над 100 публикации в социалните мрежи и над 5000 достигнати потребители онлайн

Сдружение Фуутура осъществи редица онлайн инициативи по случай Еразъм дните през тази година – 15, 16 и 17 октомври.

Бяха осъществени 4 отделни тематични виртуални инициативи чрез различни комуникационни канали. Инициативите бяха свързани директно с работата ни:

1. Социално приобщаване чрез спорт, проследими чрез хаштагове #socialinclusion #steady
2. Спорт и рехабилитация, проследими чрез хаштагове #sportandrehabilitation #spidap
3. Младежко овластяване, проследими чрез хаштаг #youthempowerment
4. Спорт, активен и здравословен начин на живот, проследими чрез хаштаг #activelifestyle

Комуниканционните канали и местата, където можете да ни намерите и с общите хаштагове #ErasmusDays #footura #social и #sport са: Фейсбук, Туитър, Линкедин, сайта на Фуутура: www.footura.com, имейл бюлетин, новото мобилно Android приложение за младежи и спорт YOPPEE и др. Чрез всичките тези канали достигнахме пряко до над 5000 човека в Еразъм дните. Отделно имахме публикации и във външни информационни сайтове, както и чрез избраните общи популярни хаштагове (#ErasmusDays #footura #social и #sport), където можеше да се достигне до допълнително огромно количество посетители от България и чужбина.

Основните форми на публикации с нашите аудитории бяха публикации, вдъхновяващи и проектни видеа, информационни брошури, интервюта с младежки работници и др. Всичките тези усилия имаха за цел да информират нашите аудитории за Еразъм дните (не толкова популярни доскоро в България), както и да ги запознаят с част от нашата ежедневна и проектна работа – свързана с младежкия сектор и развитието на спортния, здравословния и активен начин на живот.

 

Attachment