Владиан Христов се завърна с титла, Никола Христов и Филип Дандолов с медали

Владиан Христов се завърна с титла, Никола Христов и Филип Дандолов с медали

Владиан Христов се завърна с успешно участие на турнирите на Фуутура, след като спечели турнира от 01.08.2021 г.  – Фуутура’Кани, турнирите се провеждат при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. След изтощителни битки подгласници станаха Никола Христов и Филип Дандолов.

За първи път се проведе и СуперШампионския демонстративен сблъсък между актуалния и предишния шампион. Така шампионът на турнира Владиан Христов игра демонстративен мач с шампиона от юлския турнир – Петър Тодоров (който участваше в този турнир само извън класирането, но въпреки това изигра над 6 мача и победи във всичките). Победителят от този първи демонстративен мач (Петър Тодоров с 3:0) получи и уникална награда по избор – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура.

Общо участваха 12 тенисисти, като те бяха разпределени в 3 групи от по 4 човека.
В група А победител стана Никола Христов, а втори – Александър Грозданов.
В група Б първи стана Владиан Христов, а втора – Наталия Нишанова.
В група В първи стана Филип Дандолов, а втори – Атанас Капонски
Напред се класираха и двама от третите играчи в групите, а именно Алекс и Николай Грозданов. След нов жребий с поставени победителите в трите групи + един от вторите, 1/4 финалите отредиха следните двойки:

1/4 ФИНАЛИ
Филип Дандолов – Алекс 3:0
Владиан Христов – Александър Грозданов 3:0
Никола Христов – Николай Грозданов 3:0
Атанас Капонски – Наталия Нишанова 0:3

1/2 ФИНАЛИ
Филип Дандолов – Владиан Христов 1:3
Никола Христов – Наталия Нишанова 3:0

ФИНАЛ
Владиан Христов – Никола Христов 3:0

малък ФИНАЛ
Филип Дандолов – Наталия Нишанова 3:0

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Владиан Христов
2. Никола Христов
3. Филип Дандолов
4. Наталия Нишанова

Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Владиан Христов ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир, както и може да участва извън класирането. До края на 2021 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на 29 август 2021 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

 

 

Attachment