Момчил Александров грабна победата, Христо Влахов – втори

Момчил Александров грабна победата, Христо Влахов – втори

Момчил Александров спечели поредния тенис на маса турнир Фуутура’Кани, провел се на 19.09.2021 г. при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. След изтощителни битки в 2 групи от по 5 участника, а след това и 1/2 финални и финални мачове, подгласници станаха Христо Влахов и Иво Илиев.


Общо участваха 10 тенисисти, като те бяха разпределени в 2 групи от по 5 човека.
В група А победител стана Христо Влахов, а втори – Момчил Александров (3:1 за Христо в директния мач)
В група Б първи стана Иво Илиев, а втори – Иван Петков. Група Б се оказа доста интересна, като освен двамата полуфиналисти, в нея бяха и Наталия Нишанова и Михаил Попов, които завършиха с по 2 победи и 2 загуби, като Михаил успя да изненада победителят Иво Илиев с 3:0.
На полуфиналите се паднаха следните двойки:

1/2 ФИНАЛИ
1 А Христо Влахов – 2 Б Иван Петков 3:0
1 Б Иво Илиев – 2 А Момчил Александров 1:3

ФИНАЛ
Христо Влахов – Момчил Александров 2:3
Финалът беше изключително драматичен и завърши с краен резултат 9:11, а до него се стигна след изпусната солидна преднина от страна на Христо Влахов в геймовете и точките.

малък ФИНАЛ
Иван Петков – Иво Илиев 1:3

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Момчил Александров
2. Христо Влахов
3. Иво Илиев
4. Иван Петков

Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Момчил Александров ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир, както и може да участва извън класирането. До края на 2021 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на 10 октомври 2021 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

Чрез жребий измежду всички участници, изтеглихме и специалните ни награди от Музейко – 1 ваучер за деца и 1 ваучер за възрастен. Сините ваучери са за деца (лица на възраст под 18 години, децата, които нямат навършени 12 години, трябва да са с придружител през цялото време на престоя им. ), а зелените са за възрастни. Важат до 31 януари 2022 г. Представят се на касите на Музейко (детският научен център работи с посетители от сряда до неделя, като понеделник и вторник са почивни дни), след което притежателите им получават безплатна гривна, която им дава достъп до всички експонати, научни работилници и други образователни формати, които се провеждат във въпросния ден. Информация за самите изложби може да намерите тук: https://www.muzeiko.bg/bg#izlojbi_2

Вижте снимките от турнира днес
#footura
#footurakani
Очаквайте следващия ни турнир на 10.10.2021 г.
За връзка с нас: 0887883980

Attachment