Шампионско представяне на Петър Тодоров, подгласници Росен Русинов и Симеон Борисов

Шампионско представяне на Петър Тодоров, подгласници Росен Русинов и Симеон Борисов

Неделният турнир (10.10.2021 г.) по тенис на маса Фуутура’Кани беше спечелен от Петър Тодоров, а подгласници станаха Росен Русинов и Симеон Борисов.

Супершампион е Петър Тодоров след победа над Момчил Александров (победител от предишния турнир)

Петър Тодоров спечели поредния тенис на маса турнир Фуутура’Кани, провел се на 10.10.2021 г. при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. След интересни битки в 3 групи от по 5 участника, а след това и 1/4 финални, 1/2 финални и финални мачове, подгласници станаха Росен Русинов и Симеон Борисов.

Общо участваха 15 тенисисти, като те бяха разпределени в 3 групи от по 5 човека.
В група А победител стана Христо Влахов, а втори – Борислав Петров.
В група Б първи стана Петър Тодоров, а втори – Росен Русинов.
В група В първи стана Веселин Колев, а втори – Филип Дандолов.
Към елиминациите се класираха и двама от третите в групите, а именно Иво Илиев и Симеон Борисов.

1/4 ФИНАЛИ
Христо Влахов – Симеон Борисов 0:3
Петър Тодоров – Иво Илиев 3:1
Веселин Колев – Росен Русинов 2:3
Филип Дандолов – Борислав Петров 2:3

1/2 ФИНАЛИ
Симеон Борисов – Росен Русинов 0:3
Петър Тодоров – Борислав Петров 3:0

ФИНАЛ
Росен Русинов – Петър Тодоров 1:3

малък ФИНАЛ
Симеон Борисов – Борислав Петров 3:1

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Петър Тодоров
2. Росен Русинов
3. Симеон Борисов
4. Борислав Петров

Чрез жребий измежду всички участници, изтеглихме и специалните ни награди от Музейко – 1 ваучер за деца и 1 ваучер за възрастен. Сините ваучери са за деца (лица на възраст под 18 години, децата, които нямат навършени 12 години, трябва да са с придружител през цялото време на престоя им. ), а зелените са за възрастни. Важат до 31 януари 2022 г. Представят се на касите на Музейко (детският научен център работи с посетители от сряда до неделя, като понеделник и вторник са почивни дни), след което притежателите им получават безплатна гривна, която им дава достъп до всички експонати, научни работилници и други образователни формати, които се провеждат във въпросния ден. Информация за самите изложби може да намерите тук: https://www.muzeiko.bg/bg#izlojbi_2

Вижте повече снимки от турнира тук:
#footura
#footurakani

Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Петър Тодоров ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир, както и може да участва извън класирането. До края на 2021 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на 24 октомври 2021 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

Очаквайте следващия ни турнир на 24.10.2021 г.
За връзка с нас: 0887883980

Attachment