Филип Дандолов грабна титлата, след него са Константин Костов и Емил Методиев

Филип Дандолов грабна титлата, след него са Константин Костов и Емил Методиев

Неделният турнир (24.10.2021 г.) по тенис на маса Фуутура’Кани беше спечелен от Филип Дандолов, а подгласници станаха Константин Костов и Емил Методиев.

Супершампион отново е Петър Тодоров (победител от предишния турнир) след победа над Филип Дандолов.

Филип Дандолов спечели поредния тенис на маса турнир Фуутура’Кани, провел се на 24.10.2021 г. при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. След интересни битки в 2 групи от по 5 участника, а след това и 1/2 финални и финални мачове, подгласници станаха Константин Костов и Емил Методиев.

Общо участваха 10 тенисисти, като те бяха разпределени в 2 групи от по 5 човека.
В група А победител стана Филип Дандолов, а втори – Никола Христов.
В група Б първи стана Константин Костов, а втори – Емил Методиев. В тази група участва и Супершампионът Петър Тодоров, но той участваше извън класирането, като победител от миналия турнир (4 победи с по 3:0).


На полуфиналите се паднаха следните двойки:

1/2 ФИНАЛИ
Филип Дандолов – Емил Методиев 3:0
Константин Костов – Никола Христов 3:1

ФИНАЛ
Филип Дандолов – Константин Костов 3:1

малък ФИНАЛ
Емил Методиев – Никола Христов 3:1

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Филип Дандолов
2. Константин Костов
3. Емил Методиев
4. Никола Христов
5. Михаил Попов
6. Иван Янков

СУПЕР ФИНАЛ: ПЕТЪР ТОДОРОВ – ФИЛИП ДАНДОЛОВ 3:1

 

Чрез жребий измежду всички участници, изтеглихме и специалните ни награди от Музейко – 1 ваучер за деца и 1 ваучер за възрастен. Сините ваучери са за деца (лица на възраст под 18 години, децата, които нямат навършени 12 години, трябва да са с придружител през цялото време на престоя им. ), а зелените са за възрастни. Важат до 31 януари 2022 г. Представят се на касите на Музейко (детският научен център работи с посетители от сряда до неделя, като понеделник и вторник са почивни дни), след което притежателите им получават безплатна гривна, която им дава достъп до всички експонати, научни работилници и други образователни формати, които се провеждат във въпросния ден. Информация за самите изложби може да намерите тук: https://www.muzeiko.bg/bg#izlojbi_2

Вижте повече снимки от турнира тук:
#footura
#footurakani

Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Филип Дандолов ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир, както и може да участва извън класирането. До края на 2021 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на 14 ноември 2021 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

Очаквайте следващия ни турнир на 14.11.2021 г.
За връзка с нас: 0887883980

Attachment