И днес избрахме спорта! Нова лекция от Петър Тодоров, подгласници Константин Костов и Кирил Кръстев

И днес избрахме спорта! Нова лекция от Петър Тодоров, подгласници Константин Костов и Кирил Кръстев

Неделният турнир (14.11.2021 г.) по тенис на маса Фуутура’Кани беше спечелен от Петър Тодоров, а подгласници станаха Константин Костов (за втори пореден път) и Кирил Кръстев.

Турнирът Фуутура’Кани се проведе при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. Общо участваха 8 тенисисти, като форматът този път беше „всеки срещу всеки“ в 3 от 5 гейма, така всеки изигра по 7 мача.
Традиционният шампион Петър Тодоров и този път изнесе лекция по тенис на маса на по-младите си опоненти, като записа 7 победи и загуби само един гейм. Спечелилият сребърен медал Константин Костов победи всички останали с по 3:0, с изключение на важния мач срещу Иво Илиев, в който се наложи с 3:2. Кирил Кръстев пък се пребори за третото място, след като отстъпи само на шампиона и Константин, като в останалите си мачове се наложи категорично.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Петър Тодоров
2. Константин Костов
3. Кирил Кръстев
4. Иво Илиев
5. Иван Янков
6. Александър Цветков

Вижте повече снимки от турнира тук: https://drive.google.com/drive/folders/1-9wQAQRAMEoxe1r0M474v2z3BFX-B8FD?usp=sharing 

#footura
#footurakani

Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Петър Тодоров ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир, както и може да участва извън класирането. До края на 2021 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на 28 ноември 2021 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

Очаквайте следващия ни турнир на 28.11.2021 г.
За връзка с нас: 0887883980

Attachment