Много силен турнир с шампион Константин Костов, а подгласници – Симеон Борисов и Пею Ненов

Много силен турнир с шампион Константин Костов, а подгласници – Симеон Борисов и Пею Ненов

Изигра се поредния турнир от сериите Фуутура’Кани (28.11.2021 г.), като този път участниците бяха изключително силни и мотивирани за успех, а и доста равностойни в срещите помежду си. Турнирът се проведе при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. Общо участваха 12 тенисисти, като форматът този път беше в 3 групи от по четирима в 2 от 3 гейма, както и елиминации от 1/4 финална фаза в 3 от 5 гейма.

В група А чрез жребий с поставен Филип Дандолов се паднаха още Кирил Кръстев, Емил Методиев и Пею Ненов. Победител с три победи стана Пею Ненов, втори – Филип Дандолов, а трети и продължаващ към 1/4 финалите – Кирил Кръстев.

В група Б чрез жребий с поставен Христо Влахов се паднаха още Иван Иванов, Иво Илиев и Петър Тодоров (участващ извън класирането като шампион от последния турнир, както и участващ в СуперШампионския мач срещу шампиона от този турнир). Победител с 2 победи и 1 загуба (от Петър Тодоров) стана Христо Влахов, втори се класира Иван Иванов.

В група В чрез жребий с поставен Симеон Борисов участваха още Калин Стефанов, Теодор Димитров и Константин Костов. Победител с 3 победи се оказа Симеон Борисов, надделявайки над другия фаворит в групата и турнира Константин Костов с 2:0. Трети и продължаващ към 1/4 финалите се оказа Калин Стефанов след много добро представяне (загуби с по 1:2 от фаворитите и 1 чиста победа).

На четвъртфиналите се паднаха следните двойки:
Пею Ненов – Калин Стефанов – 3:2
Симеон Борисов – Кирил Кръстев – 3:1
Христо Влахов – Филип Дандолов – 3:0
Константин Костов – Иван Иванов – 3:1

1/2 ФИНАЛИ
Пею Ненов – Константин Костов 1:3
Симеон Борисов – Христо Влахов 3:1

ФИНАЛ
Константин Костов – Симеон Борисов – 3:0

малък ФИНАЛ
Пею Ненов – Христо Влахов 3:1

Така заслужен шампион стана проспериращия Константин Костов, а негови подгласници – Симеон Борисов и Пею Ненов.

Супершампион отново е Петър Тодоров (победител от предишния турнир) след победа над Константин Костов с 3:0.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Константин Костов
2. Симеон Борисов
3. Пею Ненов
4. Христо Влахов
5. Филип Дандолов
6. Калин Стефанов

Вижте повече снимки от турнира тук: https://drive.google.com/drive/folders/1-BOZ0eqizC1vGngSO-01PtbjHhmscRY_?usp=sharing 

#footura
#footurakani

Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Константин Костов ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир, както и може да участва извън класирането. До края на 2021 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на 12 декември 2021 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

Очаквайте следващия ни турнир на 12.12.2021 г.
За връзка с нас: 0887883980

Attachment