Филип Дандолов категоричен, фойерверки от Христо Влахов и Кирил Кръстев

Филип Дандолов категоричен, фойерверки от Христо Влахов и Кирил Кръстев

Проведе се пореден интересен турнир от сериите Фуутура’Кани (12.12.2021 г.), като и този път участниците бяха изключително силни и мотивирани за успех, а и доста равностойни в срещите помежду си. Турнирът се проведе при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. Общо участваха 10 тенисисти, като форматът този път беше в 2 групи от по петима в 2 от 3 гейма, както и елиминации от 1/4 финална фаза в 3 от 5 гейма.

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на празничния 26 декември 2021 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

В група А чрез жребий с поставен Филип Дандолов се паднаха още Теодор Димитров, Иво Илиев, Емил Методиев и Иван Иванов. Победител с четири победи с по 2:0 стана Филип Дандолов, втори – Иво Илиев, а трети и четвърти и продължаващи към 1/4 финалите – Иван Иванов и Теодор Димитров.

В група Б чрез жребий с поставен Христо Влахов се паднаха още Пею Ненов, Кирил Кръстев, Никола Христов и Борис. Групата се оказа изключително оспорвана като победител с 3 победи и 1 загуба (от Пею Ненов) стана Кирил Кръстев, втори с 3 победи и една загуба (от Кирил Кръстев) се класира Христо Влахов. Трети и четвърти и продължаващи към 1/4 финалите станаха Никола Христов (2-2) и Пею Ненов (2-2).

На четвъртфиналите се паднаха следните двойки:
1 А Филип Дандолов – 4 Б Пею Ненов 3:2
2 А Иво Илиев – 3 Б Никола Христов 0:3
3 А Иван Иванов – 2 Б Христо Влахов 1:3
4 А Теодор Димитров – 1 Б Кирил Кръстев 0:3

1/2 ФИНАЛИ
Филип Дандолов – Никола Христов 3:1
Христо Влахов – Кирил Кръстев 3:0

ФИНАЛ
Филип Дандолов – Христо Влахов – 3:1

малък ФИНАЛ
Никола Христов – Кирил Кръстев 1:3

Така заслужен шампион стана постоянният в изявите си Филип Дандолов, а негови подгласници – опитния Христо Влахов и проспериращия Кирил Кръстев .

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Филип Дандолов
2. Христо Влахов
3. Кирил Кръстев
4. Никола Христов
5. Иво Илиев
6. Пею Ненов

Вижте повече снимки от турнира тук: https://drive.google.com/drive/folders/1-BlKbFEZcFdBFeOs0Nfa67rtFwHop3Xn?usp=sharing

#footura
#footurakani
Чрез жребий измежду всички участници, изтеглихме и специалните ни награди от Музейко – 1 ваучер за деца и 1 ваучер за възрастен. Сините ваучери са за деца (лица на възраст под 18 години, децата, които нямат навършени 12 години, трябва да са с придружител през цялото време на престоя им. ), а зелените са за възрастни. Важат до 31 май 2022 г. Представят се на касите на Музейко (детският научен център работи с посетители от сряда до неделя, като понеделник и вторник са почивни дни), след което притежателите им получават безплатна гривна, която им дава достъп до всички експонати, научни работилници и други образователни формати, които се провеждат във въпросния ден. Информация за самите изложби може да намерите тук: https://www.muzeiko.bg/bg#izlojbi_2

 

Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Филип Дандолов ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир, както и може да участва извън класирането. До края на 2021 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура.

Очаквайте следващия ни турнир на 26.12.2021 г.
За връзка с нас: 0887883980

Attachment