Коледен турнир и годишно награждаване на Фуутура

Коледен турнир и годишно награждаване на Фуутура

На 26.12.2021 Фуутура проведе Коледният си турнир по тенис на маса, както и годишното си награждаване от провежданите турнири (VIP CLUB 2021). Този турнир се очерта като най-силния от много време насам, с участници като Петър Тодоров, Владиан Христов, Христо Влахов, Симеон Борисов, Пею Ненов, Иван Иванов, Иво Илиев и др. Всички те бяха изключително мотивирани за успех, а и доста равностойни в срещите помежду си. Турнирът се проведе при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад. Общо участваха 10 тенисисти, като форматът беше „Всеки срещу всеки“ в 3 от 5 гейма.

Традиционният шампион Петър Тодоров и този път беше много над по-младите си опоненти, като записа цели 9 победи и загуби само четири гейма, два от които срещу Владиан Христов, завършил трети. От своя страна пък Владиан победи всички с изключение на Петър Тодоров и Пею Ненов, като именно загубата от Пею Ненов (също с 7 победи и 2 загуби) предпопредели и крайното класиране.  Добър турнир направиха и Христо Влахов (6-3, от които 3 победи с по 3:2), Симеон Борисов (5-4) и Иван Иванов (4-5)

Така заслужен шампион стана отново Петър Тодоров, а негови подгласници – Пею Ненов и Владиан Христов.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Петър Тодоров – спечелил златен медал Триколъор
2. Пею Ненов – спечелил сребърен медал Триколъор
3. Владиан Христов – спечелил бронзов медал Триколъор
4. Христо Влахов
5. Симеон Борисов
6. Иво Илиев

Вижте повече снимки от турнира тук: https://drive.google.com/drive/folders/1-H4A4-RK_GpL8x8QTZPypkunUwkD6unX?usp=sharing  

#footura
#footurakani

В Супершампионския сблъсък победителят от този турнир Петър Тодоров се изправи срещу победителят от предния Фуутура’Кани турнир през декември 2021 – Филип Дандолов. Резултатът беше отново в полза на Петър Тодоров – 3:0. Така с този двубой между двама от най-добрите участници през сезона, беше сложена и точка на спортната 2021 година.


Чрез жребий измежду всички участници, изтеглихме и специалните ни награди от Музейко – 1 ваучер за деца и 1 ваучер за възрастен – наградите отидоха при Христо Влахов и Иван Иванов. Сините ваучери са за деца (лица на възраст под 18 години, децата, които нямат навършени 12 години, трябва да са с придружител през цялото време на престоя им. ), а зелените са за възрастни. Важат до 31 май 2022 г. Представят се на касите на Музейко (детският научен център работи с посетители от сряда до неделя, като понеделник и вторник са почивни дни), след което притежателите им получават безплатна гривна, която им дава достъп до всички експонати, научни работилници и други образователни формати, които се провеждат във въпросния ден. Информация за самите изложби може да намерите тук: https://www.muzeiko.bg/bg#izlojbi_2


Изтеглихме чрез жребий от всички участници и две награди от домакините от Академията – Запад – ваучери за игра на игри – тенис на маса, билярд, снуукър, джаги и дартс. Наградите отидоха при Иван Иванов и Теодор Димитров.


След края на турнира награди получиха и участниците с най-много спечелени точки от призови класирания в нашите турнири, а именно – спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура. Тези награди отидоха при 1. Петър Тодоров – Годишната награда на FOOTURA – VIP CLUB 2021, за най-много участия / победи в демонстративни мачове и спечелени турнири и призови места, както и на база на демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие, награден и със специална допълнителна награда; 2. Филип Дандолов – за най-много участия / победи в демонстративни мачове и спечелени турнири и призови места, както и 3. Константин Костов – за най-много участия / победи в демонстративни мачове и спечелени турнири и призови места, както и за Най-проспериращ играч.

 
Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този последен за 2021 г. турнир Петър Тодоров ще играе демонстративен мач срещу шампиона от първия турнир за 2022 г., както и може да участва извън класирането. До края на 2022 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.

Очакваме ви и на турнирите ни и през новата 2022 година, започваме на 9 януари, информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.

Очаквайте следващия ни турнир на 09.01.2021 г.
За връзка с нас: 0887883980

Attachment