Филип Дандолов отново шампион, Пею Ненов и Христо Влахов в ТОП 3

Филип Дандолов отново шампион, Пею Ненов и Христо Влахов в ТОП 3

Филип Дандолов спечели нова титла от тенис на маса турнирите на Фуутура, а и като цяло в аматъорския тенис на маса, в състезание, проведено на 06.11.2022 г. Шампионът стартира по начина, по който завърши миналото състезание (отпадане на 1/4 финал от Симеон Борисов) и допусна донякъде изненадваща загуба от Пламена Стоянова с категоричното 0:3. След това обаче Филип събра силите си и надделя над останалите претенденти (най-вече Христо Влахов и Пею Ненов с по 3:1) и така спечели първото място. Завършилият на второ място Пею Ненов проведе едно спокойно състезание, в което си взе мачовете (най-оспорвано срещу Иван Иванов 3:2 и Христо Влахов в последния за турнира мач с 3:1), с изключение на мача срещу шампиона (1:3). Традиционно отлично се представи и Христо Влахов и отново намери място сред най-добрите – този път на трето място, но както самия той каза „при изключително изравенени сили“ и реално ТОП 3 можеше да се подреди и по различни начини със същите участници. Четвърта стана Пламена Стоянова, която направи доста силно състезание, започвайки с 3:0 срещу Филип Дандолов, а след това надделявайки и над опитния Иван Иванов, за да финишира с едва 2 загуби (резултат, който постигна и третия Христо Влахов, но той беше и с предимство от директния двубой).

Турнирът се проведе при отлични условия в Спортен клуб „Академията“ – Арена София Запад, като форматът този път беше „Всеки срещу всеки“ в 3 от 5 гейма за излъчване на крайно класиране, като всеки от участниците изигра по минимум 5 мача (както обикновено, имаше и мачове извън класирането).

Турнирът беше много равностоен, с утвърдени участници като Филип Дандолов, Христо Влахов, Иван Иванов, Пламена Стоянова, Пею Ненов и др.

Така заслужен шампион стана Филип Дандолов, а негови подгласници – Пею Ненов и Христо Влахов.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:
1. Филип Дандолов – спечелил златен медал
2. Пею Ненов – спечелил сребърен медал
3. Христо Влахов – спечелил бронзов медал
4. Пламена Стоянова
5. Иван Иванов
6. Емил Методиев

Вижте повече снимки от турнира тук: https://drive.google.com/drive/folders/1F3HYuHudwD6X5NfJf_g1CoBBFjFHQUHQ?usp=share_link

#footura
#footurakani

Сдружение Фуутура благодари на всички участници за коректната и атрактивната игра.
Очакваме ви на следващия ни турнир на 27 ноември 2022 г. на същото място – информация за турнирите можете да намерите в страницата на Фуутура (www.footura.com), социалните мрежи (хаштагове #footura и #footurakani) и чрез фейсбук събитие с името Фуутура’Кани, както и на място в спортен клуб „Академията“ в Кино Арена Запад, София.


Всеки турнир НОВ ШАМПИОН – Шампионът от този турнир Филип Дандолов ще играе демонстративен мач срещу шампиона от следващия турнир на 27.11.2022 г., както и може да участва извън класирането. До края на 2022 година награди ще получат и победителят от най-много демонстративни мачове, както и победителят в най-много турнири

Очаквайте следващия ни турнир на 27 ноември 2022 г.
За връзка с нас: 0887883980

Ново: Предстоящи турнири на 27 ноември + Благотворителен турнир на 11 или 18 декември и Годишно VIP Club награждаване!
С решение на Фуутура таксата остава 10 лв. на турнир. Също така можете да платите 24 лв. и да участвате в следващи 3 турнира по ваш избор (до края на тази или през следващата година). Ако доведете приятел – дебютант или който не е участвал в наш турнир през настоящата година, ще заплатите такса от 15 лв. за двама (вместо 20), 22 лв. за трима (вместо 30) или 29 лв. за четирима (вместо 40).

 

Attachment