Фуутура с годишно VIP Club награждаване

Фуутура с годишно VIP Club награждаване

Сдружение Фуутура организира традиционното си годишно VIP Club награждаване – за 2022 г. Събитието, което ще се състои на 11.12.2022 г. в Спортен Бар Академията, ще отличи най-заслужилите участници в организираните от нас през тази година турнири по Тенис на маса (със състезателна цел) и Футбол (със състезателна и благотворителна цел).

За нас е удоволствие, че те участват и печелят на нашите турнири, а заедно с това и на много други турнири из София и страната.

Ето ги и призъорите на Фуутура VIP Club 2022:

Тенис на маса:
1. Петър Тодоров (90 т.)
2. Филип Дандолов (56 т.)
3. Симеон Борисов (38 т.)
Специална награда за демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие: Христо Влахов (32 т.)
Футбол:
1. Младежите (20 т.)
2. ФК Торнадо 2013 (10 т.)

Всеки един от ТОП 3 участниците от турнирите по тенис на маса + отличеният за демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие ще получат спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура. Същата награда ще получат и капитаните или изпратени от тях представители на Младежите (1 бр. спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура) и на ФК Торнадо 2013 (1 бр. спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура).
Отличените в Тениса на маса ще получат и по една тренировъчна ракета (Carlton) + топчета, а отличените във Футбола – по една тренировъчна футболна топка (Sondico или Адидас TOP Clidea реплика).
Всички участници в благотворителния турнир ще могат да получат и тениска за спорт и свободното време (с размери от S до XL).

Церемонията ще завърши с общи снимки и с по чаша висококачествено българско вино от ROXS Winery – за още повече успехи през 2023 г.

Attachment