Фуутура с годишно VIP Club награждаване

Фуутура с годишно VIP Club награждаване

Сдружение Фуутура организира традиционното си годишно VIP Club награждаване – за 2022 г. Събитието, което се състоя на 11.12.2022 г. в Спортен Клуб Академията, отличи най-заслужилите участници в организираните от нас през тази година турнири по Тенис на маса (със състезателна цел) и Футбол (със състезателна и благотворителна цел).

Ето ги и призъорите на Фуутура VIP Club 2022:

Тенис на маса:
1. Петър Тодоров (90 т.)
2. Филип Дандолов (56 т.)
3. Симеон Борисов (38 т.)
Специална награда за демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие: Христо Влахов (32 т.)
Специална награда за най-редовен участник: Пламена Стоянова
Футбол:
1. Младежите (20 т.)
2. ФК Торнадо 2013 (10 т.)

За нас е удоволствие, че те участват и печелят на нашите турнири, а заедно с това и на много други турнири из София и страната.

Всеки един от ТОП 3 участниците от турнирите по тенис на маса + отличеният за демонстрирано спортно майсторство, желание и постоянство, коректност и спортно дълголетие + отличената дама за най-редовен участник получиха спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура. Същата награда получиха и капитаните или изпратени от тях представители на Младежите (1 бр. спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура) и на ФК Торнадо 2013 (1 бр. спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура или спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура).

Специални награди получиха Петър Тодоров и отборът на ФК Торнадо 2013 – по една кутия възстановителни капсули Cannadoca (full spectrum) от нашите приятели от konopshop.com

Отличените в Тениса на маса получиха и по една тренировъчна ракета (Carlton) + топчета, а отличените във Футбола – по една тренировъчна футболна топка (Sondico или Адидас TOP Clidea реплика).

Всички участници в благотворителния турнир по тенис на маса и в церемонията получиха и тениска за спорт и свободното време (с размери от S до XL).

Церемонията завърши с общи снимки и с по чаша висококачествено българско вино от ROXS Winery – за още повече успехи през 2023 г.

Вижте още снимки от церемонията тук: https://drive.google.com/drive/folders/10aJqd6j_XDgNv6jgoK6OvAznffEUbQJW?usp=share_link 

Attachment