Благотворителен минифутболен турнир Фуутура’Кани

2023-05-01 09:45 - 14:00
Благотворителен минифутболен турнир Фуутура’Кани – в подкрепа на Капачки за Бъдеще – https://www.facebook.com/kapachkizabudeshte/
Всички спортни събития на Фуутура имат масов и любителски характер – важно е участието и спортуването, феърплейът и приятелството! Това събитие е и с благотворителна цел!
ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ:
Участват 8-16 отбора в схема от 2-4 групи, като победителите от групите играят полуфинали! Играе се във формат 5+1. Игрово време – 2 х 12 минути. Ще бъдат осигурени и непрофесионални съдии, които да отчитат времето и да отсъждат по-спорните ситуации, но разчитаме основно на феърплея на отборите.
Таксата е в размер на 10 лв. на участник, като всеки отбор може да заплати таксата на място за каузата (след събирането на парите Сдружение Фуутура ще направи превод за каузата). Всеки от играчите и присъстващите ще може да допринесе за каузата и със сума по свой избор на място.
Място на провеждане: Спортен комплекс „Мир и Дружба“ гр. София
Има изискване към участниците да не се играе с футболни обувки за естествена трева (бутонки), както и изискване към играчите и публиката да не внасят храни и напитки в комплекса. На територията на комплекса има заведение.
Отборите са отговорни за собствената екипировка.
Награди: Купа за отбора Шампион
Допълнителни награди (разпределени чрез пълен жребий между всички участници):
1 Футболнa топкa
1 Спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура
1 Спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура
Други
За контакти, въпроси и предварителни записвания: Емил Методиев – 0887/883980, както и info@footura.com
Турнирът е отворен и за мъже, и за жени (както и за смесени отбори).
Всички участници и най-вече призьорите получават отразяване в сайтовете и социалните групи на Фуутура
Можете да ни помогнете за разпространението на събитието като публикувате информация за него на своята стена в социалните мрежи, заедно с хаштаговете
#footura
#footurakani
#footuracharity
#фуутура
#даспортувашЕмодерно
Моля, имайте предвид, че по време на събитията ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитията давате на организаторите от Фуутура правото да използват тези материали, както и вашите имена, за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи. Ако не желаете да бъдете заснемани, моля да ни уведомите преди началото на турнира.
С участието си в турнира давате и информирано съгласие за рисковете от нараняване, физически травми и/или настъпили усложнения и други по време на спортните дейности и поемате ангажимент (вие или ваши близки) да не търсите в бъдеще отговорност, правни действия или каквато и да е компенсация от страна на Фуутура или спортните клубове – домакини на събитията.Фуутура’Кани – покажи най-доброто от себе си!

Вижте събитието и във фейсбук, където можете и да маркирате своето участие: https://www.facebook.com/events/1258265805085888