Благотворителен Минифутболен турнир Фуутура’Кани

2021-08-22 09:45 - 14:00

Благотворителен минифутболен турнир Фуутура’Кани – в подкрепа на баскетболен клуб за хора с увреждания Левски – https://levskiwheelchair.com/#donate

Запазете своето място на телефон 0887883980

Всички спортни събития на Фуутура имат масов и състезателен характер – важно е участието и спортуването, феърплейът и приятелството! Това събитие е и с благотворителна цел!

ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ:
Участват 8 отбора в схема от 2 групи по 4 отбора, като победителите от двете групи играят финал! Играе се във формат 5+1. Играе се без съдия. Игрово време – 2 х 15 минути.
Таксата е в размер на минимум 10 лв. на човек. Всеки ще може да допринесе за каузата и със сума по свой избор. 100 % от събраната сума ще бъде дарена за каузата.
Място на провеждане: Спортен комплекс „Мир и Дружба“ гр. София
Има изискване към участниците да не се играе с футболни обувки за естествена трева (бутонки), както и изискване към играчите и публиката да не внасят храни и напитки в комплекса. Отборите са отговорни за собствената екипировка.
Награди: Купа за отборът на 1-о място
Допълнителни награди (разпределени чрез пълен жребий между всички участници):
1 Футболна топка
1 Спортни къси панталони по дизайн и с логото на Фуутура
1 Спортна тениска по дизайн и с логото на Фуутура
Други
За контакти, въпроси и предварителни записвания: Емил Методиев – 0887/883980, както и info@footura.com
Турнирът е отворен и за мъже, и за жени (както и за смесени отбори)
Всички участници и най-вече призьорите получават отразяване в сайтовете и социалните групи на Фуутура
Можете да ни помогнете за разпространението на събитието като публикувате информация за него на своята стена в социалните мрежи, заедно с хаштаговете #footura и #footurakani
Моля, имайте предвид, че по време на събитията ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитията давате на организаторите от Фуутура правото да използват тези материали, както и вашите имена, за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи. Ако не желаете да бъдете заснемани, моля да ни уведомите преди началото на турнира.
С участието си в турнира давате и информирано съгласие за рисковете от нараняване, физически травми и/или настъпили усложнения и други по време на спортните дейности и поемате ангажимент (вие или ваши близки) да не търсите в бъдеще отговорност, правни действия или каквато и да е компенсация от страна на Фуутура или спортните клубове – домакини на събитията.Фуутура’Кани – покажи най-доброто от себе си!