Футболен турнир „В подкрепа на децата на ФК Искър Дружба“

2016-03-03 11:30 - 15:30
ул.
Address: ул.

Българска Асоциация МиниФутбол БАМФ и Сдружение Фуутура организират благотворителен футболен турнир в подкрепа на децата, трениращи футбол във ФК „Искър“ Дружба. Средствата, събрани от турнира, ще бъдат използвани за закупуване на нужните екипировка, топки и тренировъчни артикули за децата от 8 до 15 годинша възраст, които тренират там. Амбицията на ръководството на футболния отбор на Дружба е да запише поне два детски отбора за участие в първенствата на БФС от есента на 2016 г.

БАМФ и Сдружение Фуутура организират благотворителния миниФутболен турнир на 03.03.2016 г., четвъртък, начало 11:30 часа в подкрепа на ФК „Искър“. Ще участват отборите на Фуутура, Дружба, Орловец Кокаляне, сборен отбор на БАМФ, отборът на ЛП Суперспорт-жени, отбори от първенствата и турнири по минифутбол в град София, специално сформирани отбори и др. Записването е отворено и за нови отбори. Всички участници могат да донесат употребявани, но годни за употреба футболни топки и други пособия, с които да зарадваме децата от ФК „Искър“!

Специален партньор на турнира ще бъдат най-добрите енергийни и хранителни добавки – Fitline, които ще осигурят енергия за спорт за всички футболисти и гости със специалните позволени стимуланти – същите, с които побеждава и световния номер 1 в тениса – Новак Джокович, както и редица други ТОП спортисти (включително и националния ни отбор по художествена гимнастика).

Таксата за участие, която ще бъде събирана от отборите, ще бъде предоставена на ръководството на „Искър“ за изпълнение на поставените належащи цели. Таксата за участие ще бъде по 100 лв. на отбор или по 10 лв. на човек – на място.

Форматът на турнира ще включва мачове в групи и елиминации.

Местоположение: Баухаус Арена, БАМФ

За повече информация и предварително записване:

0887 883980
info@footura.com
Методиев – Сдружение Фуутура

Първият турнир се проведе навръх националния празник 3 март (2014) и протече при голям интерес от участници и публика. Тогава помогнахме на 9-годишната Йоана Йорданова от гр. Нови Искър. Вторият турнир се проведе на 5 май и имаше за цел набиране на средства за лечението и възстановяването на 17-годишната Елица Владиславова Христова от Вакарел. Продължихме с благотворителен турнир в подкрепа на 26-годишната Наталия Велева. Последваха два турнира за малкия Радослав от Бургас. След това на 12 юли 9 отбора взеха участие в благотворителния турнир “Да подкрепим Кристиян”. След това направихме турнир и за Силвия Петрова; впоследствие – и за Георги Гьотенов – проект, спечелил и в Ятото. Последва турнир за Ива от Кокаляне – отново проект, спечелил и в Ятото, а 2015 завърши със зимен благотворителен турнир за малката Алекс. 2016 започна с нов турнир в подкрепа на Ива от Кокаляне.

В турнирите са взимали участие ветераните на “Левски”, “Телеграф”, “Фуутура”, “Тангра” – участник на Световното първенство за бездомни, “Отбор на сърцето” със специалното участие на Лео Бианки, Пацо от Гълъбово, Спенс, Играта, Орлин Павлов, група “Скандал”, DJ Дончо, Миро от Биг Брадър, „Асен и приятели“, ЗЕС, “Метал Констръкшън”, “Победител 2014”, “Лъвовете”, “Тракия”, “Феникс”, “Трапезните”, “Ел феномено”, воден от култовия си треньор Виктор Цветанов – Джейсън Стейтъм, “Хебър”, “Билдком”, “Стоун компютърс”, “Метални контрукции”, подсилени от най-популярния италианец в България – Лео Бианки, “Локомотив” (Вакарел), “Гадините”, Сантяго Бернабеу, Тракия и др.

unnamed